EN LÜKS TEKNEDE DÜĞÜN İSTANBUL

2024 tekne düğünü İstanbul en popüler düğün konseptlerinden biri olarak birçok çiftin ilgisini çeker. Teknede düğünün birçok avantaja sahip olması çiftler ve aileleri için en çok tercih edilen seçenek olmasını sağlar. Birbirinden harika konseptler ile evlenecek çiftler ve tüm misafirleri unutulmaz bir düğün günü yaşayabilirler. Tekne düğünleri İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirilir ve muhteşem manzaralar eşliğinde yapılır. Son yıllarda gerçekleştirilen tekne düğünleri göstermiştir ki insanlar klasik düğünlere nazaran tekne düğünlerinde daha çok eğlenmektedirler. Teknede düğün organizasyonu deniz üzerinde ve açık havada gerçekleştirilir. Çiftin dilediği konseptte bir düğün organizasyonu yapılır. Tekne boyutları gelecek olan misafir sayısına ve isteklere bağlı olarak değişebilir. 2024 tekne düğünü İstanbul için yat veya gezi teknesi olarak farklı tekneler tercih edebilirsiniz. Tekne üzerinde açık, yarı kapalı veya kapalı olmak üzere farklı konsept seçenekleri mevcuttur.

Düğün için kullanılan tekneler belgeli olur ve tüm tekneler bakanlık tarafından düzenli olarak denetlenir. Düğün konseptleri içerisinde ayrı olarak çiftin isteklerine bağlı birçok farklı aktivite seçeneği sunulur. DJ ile canlı müzik, animasyon, ses sistemleri ve birçok farklı aktivite ile çiftlere seçenekler sunulur. Düğün yapacak olan çift bütçesine uygun olarak hangi seçenekleri uygun görürse kaliteli hizmet ile sunulur. Ekonomik düğün seçenekleri olan tekne düğünleri günümüzde insanlar tarafından en beğenilen konseptlerden arasında yer alır.

Tekne Düğünü Fiyatları

Teknede düğün yapmak istediğinizde seçtiğiniz konsept, tekne boyutu ve aktivitelere bağlı olarak fiyatlar değişiklik gösterir. 2024 tekne düğünü İstanbul seçenekleri için bütçe konusunda bilgi almak adına iletişime geçmeniz yeterlidir. Kokteyl konseptli, yemekli, yemeksiz, yalnızca tekne kiralama gibi farklı seçenekler vardır. Tekne kiralama yaptığınızda dilerseniz kendi menünüzü kendiniz getirebilirsiniz. Yemeksiz veya yemekli seçeneklerinden hangisini isterseniz seçebilirsiniz. Paket halinde alabileceğiniz tekne düğün konseptleri size sunulur ve birçok farklı seçenek vardır. Paket satın almak istemediğinizde yalnızca tekne kiralayabilirsiniz. Kiralama yaptığınızda aktiviteler ve konsept yine düğün sahiplerine ait olur. Düğün paketi seçeneklerinden almak istediğinizde düğün konsepti, ikram seçenekleri, süslemeler, etkinlikler ve dilerseniz profesyonel video ve fotoğraf çekimi dahil olabilir. 2023 tekne düğünü İstanbul için dilerseniz kendi fotoğrafçınızı da getirebilirsiniz.

Her şey dahil düğün paketleri sayesinde sizin için her şey hazırlanır ve ekstra zaman harcamak zorunda kalmazsınız. Teknede düğün yapılacağı zaman gündüz veya akşam olmak üzere düğün sahiplerinin isteğine bağlı şekilde zaman değişebilir. Nisan ile Ekim arası teknede düğün için en uygun olan zamandır. Gündüz vakti tercih ederseniz öğlen 12:00 ile 18:00 arasında gerçekleşir. Akşam vakti olan düğünler ise akşam 19:00 ile 01:00 arasında olur. Yine düğün sahiplerinin isteğine bağlı olarak düğünler 2 saatten 6 saate kadar sürebilir.

İstanbul Tekne Düğünü

Hem ekonomik hem de en popüler düğün seçeneklerinden biri olan tekne düğünleri uygun fiyat seçenekleri ile sunulur. 2024 tekne düğünü İstanbul organizasyonları için iletişime geçmeniz yeterlidir. Düğüne gelecek davetli sayısına göre tekne boyutu belirlenir. 30 kişilik ya da 200 kişilik farklı tekneler vardır. Gezi teknesi, yat veya lüks yat gibi seçenekler arasından bütçenize uygun olanı seçebilirsiniz. Her konseptte aynı kalitede hizmet sunulur. Teknede düğün yapılacağı zaman organizasyon gerçekleşirken aynı zamanda boğaz turu da yapılabilir. Düğün paketi satın aldığınızda tekne turunu da otomatik olarak satın almış olursunuz. Düğün devam ederken muhteşem manzaralar eşliğinde her şey tam hayal ettiğiniz gibi gerçekleşmiş olur.

Faydalı Bağlantılar:

Teknede Düğün Fiyatları
Teknede Düğün Sık Sorulan Sorular
Teknede Düğün Nasıl Olur?

TEKNE DÜĞÜNÜ

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Boğazın Ödüllü En İyi Tekne Organizasyon Firması, Teknede Düğün, Teknede Şirket Yemeği Wedding on the boat in istanbul

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com