GEMİDE DÜĞÜN

 

Hayatınızdaki en anlamlı ve en özel günü mükemmel ortamda yapmak isteyenler için gemide düğün alternatifinden bahsetmek gerekiyor. Gemide düğün yapmak ilk bakışta çok pahalı bir seçenek gibi algılansa da birçok salon düğününe göre daha uygundur diyebiliriz. Geniş konsept farkı sayesinde her çeşit düğün organizasyonu da yapılabilmektedir. Düğününüz için beğenilen ikram çeşitleri, taze içecekler ve sunum şekline kadar her konuda memnun kalacağınız sonuç elde edebilirsiniz. Ayrıca konsepti sizin isteğinize göre değiştirilebilir. Bu sayede düğün seçeneklerinden de alternatif oluşturma olasılığınız vardır. Her zaman hayal ettiğiniz bir düğün konsepti veya modern seçeneklerden birini değerlendirerek düğününüz göz kamaştırıcı hale çevirebilirsiniz.

Gemide düğün yapmak akla gelen en değerli seçenektir. Çünkü her açıdan mükemmel bir atmosfer sunar. Düğün saatlerine uygun aralıklarda seçim yapmanız mümkündür. Özellikle yaz sezonu düğünleri için akşam vaktinin seçilmiş olması oldukça hoş bir bakış açısı yaratmaktadır.

Gemide Düğün Yapmanın Avantajı

Gemide düğün yapmanın avantajı çok fazladır. Fakat ilk öne çıkan özelliğini şöyle belirtebiliriz. Normal düğün salonlarında nikâha geciken veya düğün salonuna geç gelen davetliler düğün sahibinin canını sıkan bir konudur. Oysa gemide düğün yaparken böyle bir sorun olmaz. Katılım gösteren tüm davetliler düğünün başlama zamanında hazır olurlar. Geri kalan avantajlar ise şu şekilde dikkat çekmektedir.

  • Günün her saatinde yapılabilmesi

  • Yiyecek ve içeceklerin taze olması sunumların mükemmel olması

  • Karışıklık olmaması ve planlı bir şekilde konseptin yapılması

  • Salon düğünlerinde takı töreninde yaşanan aksiliklerin olmaması

  • Her çeşit konseptin seçilebilmesi

  • Uygun düğün seçeneği olması ve harika atmosfer olması

Genel olarak yukarıda belirtilen maddeler bugüne dek gemide düğün yapmış çiftlerin yaşadığı mutluluk nedeniyle paylaştığı yorumlar sayılır. Tabii avantajlar bu maddelerle de sınırlı değildir. Çünkü gemide düğün yapmak genel bakımdan ayrıcalıklı bir seçimdir.

Gemide Düğün Fiyatları

Gemide düğün fiyatları genel olarak değişkendir. Bu değişikliğe sebep olan birçok durum vardır. Davetli veya konuk sayısı, seçilen konsept, sunumlar, ikramlar, yemekli olması, gemi seçimi gibi birçok durumla değişen fiyatlar için net bir limit belirtmek doğru değildir. Ayrıca her çift kendine has bir düğün yapmak istediğinden farklı şeylerde istemektedir. Bu yüzden fiyatı değiştirecek birçok şey vardır.

Gemide düğün fiyatları açısından en değerli konu konsept belirlemesidir. Konsept konusunda ise aşağıdaki seçenekler önceliğiniz olabilir.

  • Şık ve sade konsept

  • Elegant ve farklı konsept

  • Kendi belirlediğiniz konsept

  • Dini konsept

Yukarıdaki konsept seçenekleri içine daha birçok seçeneği de katmak mümkündür. Organizatör beraberinde belirleyeceğiniz düğün atmosferi ödediğiniz paraya karşılık en iyi sunumla gerçekleştirilecektir. Ayrıcalıklı ortamın avantajı haricinde gözlerden uzak ve istediğiniz gibi hareket edebileceğiniz ortamı da bulmuş olacaksınız.

Gemi Tekne Düğünleri

Gemi tekne düğünleri son dönemin en popüler düğün alternatifleri arasında yer almaktadır. Özellikle bulaşıcı hastalıklardan uzak bir ortam oluşturma ve steril atmosferde rahat düğün yapabilme açısından gemi ve tekne düğünlerinin çok önemli avantaj taşıdığını söyleyebiliriz. Açık havada yapılan düğün konsepti sayesinde bulaşıcı hastalıklardan kendinizi korumanız mümkündür. İlaveten kapalı ortamlar insanın enerjisini düşürmektedir. Salon düğünlerinde sigara içme amaçlı dışarıya kaçan davetliler için rahat bir ortam gemi düğününde sağlanmaktadır. Her bakımdan memnun edici olmasıyla kimsenin sıkılmadığı bir ortam oluşmaktadır.

Gemide Yemekli Düğün

Gemide yemekli düğün yapmak çok farklı düğün konsepti oluşturmaktadır. Deniz havası alarak ve sağlıklı yiyeceklerle sevdiğiniz kişilerle düğün konseptinizi kutlamak çok değerli bir atmosfer oluşturacaktır. Unutulmaz düğün hatırası açısından çok kıymetli bir seçenek olduğunu hayal edince bile anlamak mümkündür. Fiyatı bakımından da uygun olan yemekli gemi düğünü, konukların da imreneceği seçenek olacaktır. Son yıllarda hızla yayılan gemi düğünleri, sunulan ikramlar, geniş konsept özelliği ve fiyat uygunluğu sayesinde ilk tercih olmaya başlamıştır. Çünkü planlama ve düzen mükemmeldir.

Faydalı Bağlantılar: 

İstanbul'da En İyi Tekne Düğünü Organizasyonu
Tekne Düğününde En Çok Merak Edilenler
İstanbul'da En İyi Tekne Düğünü Organizasyonu

TEKNE DÜĞÜNÜ

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Boğazın Ödüllü En İyi Tekne Organizasyon Firması, Teknede Düğün, Teknede Şirket Yemeği Wedding on the boat in istanbul

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com