2024 TEKNE DÜĞÜNÜ ORGANİZASYONU

Tüm organizasyonlar içinde en iyisi ve en çok özenileni düğün organizasyonlarıdır. Çünkü günün anlamı açısından en çok talep gören odur ancak her insanın önemsediği farklı günlerde vardır. Doğum günü, nişan töreni, kına gecesi, sünnet düğünleri gibi bu uzantı devam eder. Yine de konumuza yönelik ilerleyecek olursak yıl öncesi fiyatlandırmadan dolayı en iyi kampanya olabilecek durum 2024 tekne düğünü organizasyonu kapsamında mümkün olmaktadır.

Bilgi ve rezervasyon için:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Tekne düğünü organizasyonu her çift için albenisi olan bir şeydir. Akşamüzeri veya gündüz fark etmeksizin en iyi manzarada gözlerden ırak dilediğince eğlenilebilen bir etkinlik olarak değer görmektedir. Bu bakımdan belirlenen düğün yerleri ve konseptler arasında bu organizasyon için çok araştırılma yapıldığını söyleyebiliriz.

Tekne Düğünü Organizasyonunda Dikkat Edilecekler

Tekne düğünü organizasyonunda dikkat edilecekler her çift için klişe gibi yorumlansa da aslında önemli birer ayrıntıdır. Örneğin; mevsim seçiminin yanlış olması güzel konsepti bozabilecek bir etken olabilir. Aynı şekilde erken yapılmayan bir organizasyon rezervi fiyatlandırmayı yükselterek bütçeyi sarsabilmektedir. Bu nedenle dikkat edilmesi gereken konulara ağırlık gösterilmesi şarttır. Aşağıdaki maddelemede dikkat edilmesi gereken konulardır.

  • Mevsim seçimleri

  • Bütçe planı

  • Organizasyon firma seçimi

  • İkramlar

  • Konsept çeşitliliği

  • Düğün seçenekleri

Organizasyon Firması Seçimi Neden Önemli?

Organizasyon firması seçimi neden önemli sorgulaması çok önemli bir soru tipidir. İlk bakışta her şey tozpembe görünse de kaliteli bir iş çıkartan firma azınlıktadır. Bu konu birçok konuyla ilişkilendirilen bir durum olarak yorumlanır. Ek olarak sonuçtan memnun kalabilme açısından da önemlidir. Önem verdiğiniz en değerli gün açısından düğün günü öncesinde aylar öncesi çalışmalarına başlayan firmayı tercih etmek akıllıca olacaktır. Bu sebepten erken rezervasyon yaptırabileceğiniz en ekonomik ve İstanbul boğazı manzarasında tekne düğün firmasını öneriyoruz. Sizin ve davetlilerinizin memnuniyetini üst safhalara taşıyabilen organizasyon firması dilediğiniz veya hayal ettiğiniz her şeyi konseptlerine uyarlamaktadır.

Tekne Organizasyonlarında Nasıl Giyinilmeli?

Tekne düğünleri yapılacağı zaman çiftlerin haricinde davetlilerinde merak ettiği sorular öne çıkmaktadır. Bu sorulardan biri de tekne organizasyonlarında nasıl giyinilmeli sorusudur. Tekne organizasyonlarında dikkat çeken giyim şekli erkeklerde takım elbise, kadınlarda ise rüzgâr çıkması durumunda açılmayan kalem etek modelleridir. Ayrıca abiye türleri de uygundur. Fakat çok sıcak havada bu tarz bir araştırmaya gerek olmadığını da dile getirebiliriz. Çünkü insan kendini rahat hissetmek amaçlı giyim tarzına da önem vermek isteyecektir.

Bilgi ve rezervasyon için:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Tekne Organizasyonları Pahalı Mı?

Hayat pahalılığı beraberinde insanların genel olarak merak edip araştırdığı konular arasında yapmak istediği bir etkinlik için tekne organizasyonları pahalı mı sorusu öne çıkmaktadır. Tekne organizasyonları yapılacak organizasyona, davetli sayısına, kişi başı fiyatlandırma şekline, ikramlara, yemekli olmasına, canlı müzik bulunmasına, fasıl gibi ekiplere ve fotoğraf çekimi seçeneklerine göre değerlendirilmektedir. İlk bakışta veya internet araştırmasında karşınıza çıkan fiyatlandırma biraz uçuk gelebilir. Ancak bu fiyatlandırmanın doğru olmadığını ve net fiyat bilgisi için tüm unsurların bir arada değerlendirilerek öğrenilmesi gerektiğini belirtmeliyiz.

Tekne Organizasyonu İle Yapılabilecek Etkinlikler

Tekne organizasyonu ile yapılabilecek etkinlikler kapsamında pek çok durumdan bahsedebilmek mümkündür. Çünkü teknelerde yapılan organizasyonlar sadece düğünle sınırlı değildir. Bu organizasyonları alt maddeleme ile sıralayacak olursak şunları yazabiliriz.

  • Doğum günlerine özel konseptler

  • İş yemekleri

  • İftar yemekleri

  • Kına gecesi

  • Nişan töreni

  • Sade nikâh töreni

  • Sünnet düğünü

  • Balo-mezuniyet geceleri

  • Tekne düğünleri

Belirtilen maddeler hem konseptleri hem de seçenekleri ve beklentileri çoğaltabilen durumlardır. Organizasyon firmasıyla iletişime geçmeniz durumunda erken rezervasyondan dolayı indirimli fiyatlarla etkinliğinizi yapabilmeniz mümkün olur. Sizin ve sevdikleriniz için en iyi alternatif olabilen tekne konsepti değer kazanan ve giderek trend olan bir moda akımına da dönüşmektedir. Farklılık yaratmayı seven ve bunu en iyi fiyatlandırmayla yapmayı isteyen biriyseniz kesinlikle tekne organizasyonu etkinliklerini tercih etmelisiniz. Çünkü son derece mutlu edicidir.

Faydalı Bağlantılar:
 

Teknede Düğün Organizasyonu
İstanbul'da Lüks Teknede Düğün Organizasyonu
Teknede Düğün Sık Sorulan Sorular

TEKNE DÜĞÜNÜ

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Boğazın Ödüllü En İyi Tekne Organizasyon Firması, Teknede Düğün, Teknede Şirket Yemeği Wedding on the boat in istanbul

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com