TEKNEDE DÜĞÜN PAHALI MI?

Farklı ve sıra dışı bir düğün yapmak için şu günlerde teknede düğün nasıl olur diyerek heyecanlı bir merak içinde olması sebebiyle sizlere teknede düğün hakkında detaylı bir bilgi yazısı yayınladık.

Boğazdaki en güzel tekne organizasyonu ve etkinliklerinin, kurumsal toplantıların, teknede düğün yemeği, teknede nişan, teknede kına gecesi, teknede evlenme teklifi, teknede iftar yemeği ve daha pek çok özel günün bir numaralı adresi Joy Tekne Organizasyon olarak her gününüze ışıltılı imzalar atmaya devam ediyoruz.

Teklif almak ve bize ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz. 
Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us.

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Teknede düğün fiyatları nasıl?

Teknede düğün fiyatları, düğün yemeği, teknede düğün organizasyonu kişi sayısı, alkollü alkolsüz içecekler, ekstra etkinlikler gibi birçok etmene göre belirlenmektedir. Teknede düğün organizasyonu yapılırken tarih netleştirildikten sonra misafir kapasitesine ve sizin tercihlerinize göre kiralık yat ve tekneler belirlenir düğün teknesi nasıl olacak bunlar ayarlanır.

Teknede düğün nasıl yapılır, yatta düğün nasıl olur endişesi içinde kalmamanız için ekibimiz ilk andan itibaren tüm detayları ve planlamaları sizinle paylaşır. Merak ettikleriniz için her an bize ulaşabilir ve kiralık yat organizasyonu konusunda titizlikçe geçen çalışmalarımız hakkında bilgi alabilirsiniz. Dolayısıyla iletişim numaralarımız üzerinden bize ulaşabilir ve opsiyonlarınızı bildirerek fiyat alabilirsiniz. 

TEKNE DÜĞÜNÜ

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Teknede düğün genelde lüks olarak görülse ve fiyatları çok pahalı diye düşünülse de aslında her bütçeye uygun çeşitli seçenekler mevcut. Bu rehberimizde teknede düğün pahalı mı ya da fiyatları neler bunlardan bahsediyoruz.

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com