2024 YAZ SEZONU TEKNE DÜĞÜNÜ

Yaz sezonu yaklaşırken hemen her yeni evlenecek çift düğün yapma hayalini kuruyor. Bazıları için yıl içinde düğünü yapabilme imkânı doğsa da bazı çiftler bir sonraki yıla erteleme yapabiliyor. Fakat erteleme yapıldığında dahi erken rezervasyonların enflasyon oranı nedeniyle dolmaya başladığını belirtmekte fayda var. Bu sebeple mevcut kapalı düğün salonu yerlerin ve sade kır düğünü ortamlarının çok ötesinde ve de cazip olan seçeneği öneriyoruz. Bu seçenek 2024 yaz sezonu tekne düğünü konsepti olmakla birlikte İstanbul boğazı manzarasının yanı başı şeklinde değerlendirilebilir. Seçkin bir düğün konseptini en uygun fiyata yapabilmek için şimdiden erken rezervasyon yapabilir ve hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Genel anlamda tekne düğün konsepti her yeni yıl itibariyle tıklanıp, incelenen ve çok talep görmeye başlamış seçenektir. Özellikle pandemi dönemi beraberinde hem konforlu, hem rahat hem de açık havayla buluşturan konsept içermesinden dolayı da büyük yankı uyandırdı diyebiliyoruz. Mevcut koşulları göze aldığınızda da erken rezervasyon seçeneğiyle istediğiniz konsepti seçerek en uygun fiyatlı seçeneği yakalayabilirsiniz.

Bilgi ve rezervasyon için:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Yaz Sezonunda En Uygun Düğün Yeri

Yaz döneminde yapılan düğünler kapsamında gerek çocuklar gerekse yaşlılar açısından kapalı mekânların mevcut sıcaklıkla birleşmesiyle nahoş görüntüler sergilediğini biliyoruz. Hava koşullarının ılıman iklimlere sahip yerlerde yüksek nem bastırması insanları çokça bunaltırken düğün zevkini tam olarak yaşayamamakta probleme dönüşebiliyor. Bu sebeple her mevsime uygun diyeceğimiz yaz sezonunda en uygun düğün yeri olarak tekne düğün konseptini önermekteyiz. Her tür hava koşuluna eş değer bir donanım gösteren tekneler hem havadar, hem rahat hem de şık görüntüler oluşturuyor. Üstelik mevcut salonlarda içeri girip çıkanın belli olmadığı bir sorunda oluşturmuyor. Kısaca esneklik söz konusuyla ilişkilenebilen konsept çeşitliliği tüm davetlilerden büyük beğeni toplamanızı sağlıyor.

Yaz Sezonunda Tekneler Düğün Yapmak İçin Uygunluk Sağlıyor Mu?

Yaz dönemi boyunca bilindiği üzere turistler birçok ilimizde deniz yoluyla ulaşım sağlıyor. Gelişen bu durum beraberinde ise akla gelen ilk sorunun yaz sezonunda tekneler düğün yapmak için uygun oluyor mu sorusu oluyor. Öncelikle her iki durumun birbirinden ayrı şartlar içerdiğini ve farklı şeyler olduğunu belirtmeliyiz. Çünkü turistler için belirlenmiş deniz yolculuğunda kullanılan tekneler veya gemiler daha büyük kişi kapasiteli oluyor. Düğün tekneleri ise daha düşük kişi kapasiteli tekneler oluyor. Bu nedenle yılın her günü düğün yapmak için uygundur diyebiliriz.

Tekne Düğün Konseptleri

Tekne düğün konseptleri birden fazla ve farklı anlayış beraberinde kişi taleplerine uygun olarak belirleniyor. Kısaca bu konseptlere ilişki özet maddeleme yapacak olursak; aşağıdaki liste genel olacaktır.

  • Yemekli düğün konsepti

  • Lüks tekne konsepti

  • Sade tekne konsepti

Sade tekne konsepti kapsamında sadece ikramlar ve pasta kesimi beraberinde düğününüz yapılabilmektedir. Canlı müzik, drone ve fotoğraf çekimi isteğinize ek olarak ilave edilebilmektedir. Her şey dahil paketi lüks konsept içine girdiğinden dilediğiniz her şeyi katabilme imkanına da sahip olursunuz. Tabii birde konseptin davetli sayısına uygun olacak şekilde düzenlenmesi gereklidir. yemekli konsept yine çiftin talep ettiği ölçütte sunulmaktadır.

Bilgi ve rezervasyon için:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Yaz Sezonunda Tekne Düğün Fiyatı

Yaz sezonunda tekne düğün fiyatı değişir mi sorusu aslında güncel olan ve çok sorulan sorular arasındadır. Çünkü her geçen gün döviz oranı ve enflasyon değeri ülkemizde yükseliştedir. Bu durum yıl geneline yansıyan tablo oluştursa da bazı dönemlerde her şeyin fiyatı yükseldiği gibi tekne düğünlerinin de fiyatları artış gösteriyor diyebiliriz. Fakat net bir fiyat belirlemek erken süreçte yanlışlık oluşturacağından dolayı organizasyon yetkilisiyle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Kısa vadede ödeme koşullarıyla daha düşük maliyet tablosu çıkacağı gibi uzun dönem vadelerde fiyat orantısının artış gösterebileceğini söyleyebiliriz. En ekonomik düğün yeri seçeneği ve olanakları bakımından tekne düğünleri olup geniş kapasiteli ve üst düzey donanımlı teknelerde çok rahat edebileceğinizi unutmamalısınız.

Faydalı Bağlantılar:

2024 Tekne Düğünü Organizasyonu
2024 Yaz Düğünü Organizasyonu
2024 Yaz Sezonunun En İyi Tekne Düğünü Önerileri

TEKNE DÜĞÜNÜ

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Boğazın Ödüllü En İyi Tekne Organizasyon Firması, Teknede Düğün, Teknede Şirket Yemeği Wedding on the boat in istanbul

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com