TEKNEDE DÜĞÜN FİYATLARİ

Teknede düğün fiyatları 2024 en çok merak edilen konulardan biridir. Teknede düğün yapmak istediğinizde bütçenize uygun olarak farklı düğün paketi seçenekleri sunulur. İsteklerinize göre size özel fiyatlar belirlenir. Düğün paketi satın alarak organizasyona dair süslemeler, düğün pastası, davetiye, fotoğraf çekimi ve birçok aktivite ile ilgili organizatörden hizmet alabilirsiniz.

Düğün organizasyonunu kendiniz yapmak istiyorsanız yalnızca tekne de kiralayabilirsiniz. Çeşitli menü seçenekleri, farklı konsept ve eğlenceler ile hayalinizdeki gibi bir düğünü yaşayabilirsiniz. Düğün sırasında aynı zamanda boğaz turu gerçekleştirilir. Kırmızı et veya deniz ürünleri gibi birçok farklı menü seçeneğini sunulur. Düğün sahipleri dilerse menüyü dışarıdan da getirebilir.

Teknede düğün fiyatları 2024 düğün sahiplerinin nasıl bir düğün istediğine bağlı olarak farklılık gösterir. Organizasyon ile anlaşırsanız düğün fotoğrafçısı dış çekimler dahil olmak üzere hizmet verebilir. Alkolsüz veya alkollü kokteyle seçenekleri de mevcuttur. İstanbul’un birçok bölgesinden kaldırılan tekneler düğün tarihine karar verdiğinizde tam saatinde orada olur ve zamanında kalkar. Misafirler için tekneye giriş zamanı belli olduğundan düğüne gecikme ya da bekleme gibi durumlar yaşanmamış olur.

Aynı şekilde tekneden iniş saati de bellidir. Bu şekilde misafirleri takip ederek düğün sırasında yorulmamış ve eğlencenize odaklanmış olursunuz. Düğün için canlı müzik, orkestra gibi farklı aktivite seçenekleri de mevcuttur. Hangi hizmeti almak isterseniz fiyat belirlenir.

Tekne Düğün Kiralama

Teknede düğün için hazırlanan menü seçeneklerine baktığınızda dilerseniz menülerde değişiklik yapabilirsiniz. Teknede düğün fiyatları 2024 bütçenize göre sizin için en uygun düğün organizasyonunu gerçekleştirir. Düğüne gelecek olan misafir sayısına göre farklı tekne boyutları vardır. 50 kişilik ya da 500 kişilik gibi farklı sayıda misafirler aynı titizlikle ağırlanır. Gezi teknesi, yat veya lüks yat seçenekleri vardır. Hangi tekne modelini seçtiğinize bağlı olarak da fiyatlar değişir. Misafir sayısının en çok rahat edeceği tekne modeli seçilerek sizin için unutulmaz bir gece yaşatılır. Teknede kapalı, açık ve yarı kapalı alanlar vardır. Misafirler genel olarak teras kısmında ya da salon kısmında toplanırlar. Teknede düğün fiyatları 2024 için düğün sonrası dans etkinliklerini de düşünebilirsiniz. Canlı müzik grubu, DJ performansı, canlı fasıl ekibi ve benzeri seçenekler düğün sahiplerinin isteklerine göre sunulur. Düğününüz tam hayalinizdeki gibi olur ve hayatınızın en unutulmaz akşamını yaşarsınız. Organizatör ile görüşerek düğün paketi satın alırsanız düğün pastasından davetiyelere kadar organizatör hazırlar. Düğün konsepti tamamen sizin isteklerinize göre oluşturulur. Renkler ve süslemeler de ilk olarak size gösterilerek onayınız alınır. Menüyü organizatör yapacaksa düğünden bir hafta önce size tadımlık için hazırlanarak sunulur. Sizin onay vermediğiniz hiçbir şey düğünde yer almaz. Hayalinizdeki düğünü anlatmanız en iyi şekilde onu yaşamanız için yeterli olmuş olur.

Tekne Düğünü Ne Kadar

Düğün organizasyonu için tekneler en uygun seçeneklerden biridir. Teknede düğün fiyatları 2024 için bütçenize en uygun düğün paketi için iletişime geçebilirsiniz. Teknenin boyutu ve düğünde yapılacak aktivitelere göre fiyatlar değişiklik gösterir. Son yıllarda insanlardan gelen geri dönüşler klasik kara düğünlerine göre tekne düğünlerinde insanların çok daha fazla eğlendiğini kanıtlamıştır. Boğazın muhteşem manzarası eşliğinde eğlencenizi hiçbir şeyin bozamayacağı korunaklı bir alanda olursunuz. Tekne kalkış saati belli olduğu için misafirler her zaman bir arada olur ve geç kalma gibi sorun olabilecek durumlar yaşanmaz. Düğününüz baştan sona stressiz ve istediğiniz gibi harika bir şekilde gerçekleşir ve unutulmaz bir gün olur.

TEKNE DÜĞÜNÜ

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Boğazın Ödüllü En İyi Tekne Organizasyon Firması, Teknede Düğün, Teknede Şirket Yemeği Wedding on the boat in istanbul

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com