2024 YAZ DÜĞÜNÜ ORGANİZASYONU

Yaz dönemi yaklaşırken insanların yaşadığı çeşitli ve farklı telaşlar bir düğünün habercisi de olabilmektedir. Özellikle düğün konvoylarını gördüğünüzde aklınıza gelen kareler bunu belirtse de evlilik düşünen her çiftin yapmak istediği şey; unutulmaz bir günü hem kendileri hem de davetlileri için mutlu kılmaktır. 2024 yaz düğünü organizasyonu kapsamında yaptığımız araştırma sonucuna yönelik en trend seçimin tekne turu eşliğinde yapılan düğünler olduğunu gördük. Hijyenik, güvenli, nefes alabileceğiniz bir ortam sunması beraberinde hoş manzarası ve deniz üzerinde bulunan teknede yapılması genel anlamda ahenk kazandırıyor.

Bilgi ve rezervasyon için:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Yaz düğünleri kapsamında internet araştırması yaptığınızda bile genel düğün görselleri arasında tekne düğünlerine şöyle bir göz atınca önemli farkları görebiliyorsunuz. Nikâh töreni ortamı, davetlilerin eğlenmesi, pasta kesimi, gelin ve damadın giriş şekli rahat ortam oldukça hoş görünüyor. Hayal edilebilecek ve yapılabilecek en iyi alternatif oluyor. Üstelik uygun ve doğru fiyat garantisi sunabilen bir seçenek olduğunu da söyleyebilmekteyiz. Çünkü gelmiş geçmiş en iyi düğün yeri seçeneği teknelerdir.

Teknede Düğün Sonrası Eğlence Oluyor Mu?

Tekne düğünü kapsamında birçok soru arasından popüler olanları bir bir ele alırken teknede düğün sonrası eğlence oluyor mu sorusuna da cevap vermeyi uygun bulduk. Öncelikle teknede düğün yapacağınız zaman organizasyon yetkilisiyle her konuyu beklentinize uygun şekilde kararlaştırıyorsunuz. Şayet çiftler kendi arkadaşları ve sevdikleriyle beraber düğün sonrası eğlenmek isterse buda mümkün olabilenler arasında diyebiliriz. Tabii mevcut fiyatlandırmaya ek olarak yapılacak eğlence içerisinde canlı müzik, yemek, ikramlar da hesaplanmaktadır. Ancak şahane bir eğlence geçireceğinize emin olabilirsiniz. teknenin içinde yer alan odalarda giyinebilir, kendi eğlenceniz için bambaşka konsept belirleyebilirsiniz. Düğünün sonunu partiyle bitirmek mükemmel fikir olurken yeni neslinde bu konuda çok olumlu düşündüğünü söylemekte fayda buluyoruz.

Teknede Düğün Maliyeti Ne Kadar?

Teknede düğün maliyeti ne kadar sorusu aslında tekne organizasyonu tarafından dikkat edilen bir sorudur. Çünkü sunulan fiyatların büyük bölümü kampanyalıdır. Bütçenize uygun bir maliyet tablosu çıkarılır. Bu tablo içeriğinde konseptte yer alacak her şey hesaplanır. Ödeme konusunda taksit seçeneği, belirli indirimler ve kampanyalar organizasyon yetkilisinin nezdinde olabilmektedir. Bu bakımdan net fiyat bilgisi belirtmek tamamıyla yanlış olacaktır. Çünkü konsept içeriği her düğünde veya yapılabilecek her etkinlikte farklılaşmaktadır.

Teknede Düğün İçin En Uygun Zaman

Teknede düğün için en uygun zaman yaz sezonunun son ayları şeklinde değerlendirilmektedir. Suyun durulması gibi pek çok farklı durumu ele alınca Ağustos ayının düğünler için ful dolu olduğunu düşünebilirsiniz. Tabii ki Haziran ve Temmuz ayları da düğün sezonu açısından en iyi aylardır. Ancak Sonbahar veya İlkbahar döneminin de tekne düğünleri açısından çok makul olabileceğini söyleyelim. Mevsimsel şartlara uygunluk sağlayan tekne donanımına dikkat eden firma davetliler ve evlenecek çiftler için en iyi farkı sunabilmektedir. Bu nedenle kış döneminde bile düğün yapılması mümkün olmaktadır.

Bilgi ve rezervasyon için:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Teknede Düğün İstanbul

Teknede düğün İstanbul boğazı eşliğinde yapılmaktadır. Belirlenen iskeleden binişler tamamlanma sonrası davetlilerin istediği saatte uygun olan iskeleden indirilmesi mümkündür. Güvenlik sorunu oluşturmayan tekne organizasyonları eşliğinde dilediğinizce eğlenebilirsiniz. Ayrıca çocuklu aileler için güvenli ortam anlayışı da sunulmaktadır. Personellerin genel olarak anlayışlı ve samimi olması huzurlu ve istenildiği gibi organizasyon gerçekleştirilmesini sağlar.

En çeşidi bol olan tekne düğün konseptleri; lüks, sade, yemekli, yemeksiz olarak belirlenir. Canlı müzik, fasıl ekibi, muhafazakâr düğün türüne uygun seçenekler veya sade bir nikâh töreni de teknede düğün konseptlerinden biridir. Drone çekimleri yukardan yapılmakla birlikte fotoğraf çekimlerinden ayrı tutulmaktadır. Fotoğraf çekimleri için kendi fotoğrafçınızı getirebilme veya organizasyon içindeki fotoğrafçı seçeneğinden faydalanma şansınız vardır. Kısaca talebiniz ne olursa olsun; tekne düğün konseptlerini beğeneceğinize emin olabilirsiniz. Üstelik fiyat karşılaştırması yaptığınızda tekne düğünlerinin daha makul fiyatta olduğunu da görebilirsiniz.


Faydalı Bağlantılar:

Teknede Düğün Organizasyonu
İstanbul'da Lüks Teknede Düğün Organizasyonu
Teknede Düğün Sık Sorulan Sorular

TEKNE DÜĞÜNÜ

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Boğazın Ödüllü En İyi Tekne Organizasyon Firması, Teknede Düğün, Teknede Şirket Yemeği Wedding on the boat in istanbul

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com