2024 TEKNE DÜĞÜNÜ DAVET ORGANİZASYONU

2024 tekne düğünü davet organizasyonu çiftler arasında oldukça popülerdir. Bahar ve yaz ayları için kalabalıktan uzak ve boğaz manzarası eşliğinde hayalinizdeki düğünü yaşamak için iletişime geçmeniz yeterlidir. Teknede düğün yapılacağı zaman açık alan, yarı kapalı ve kapalı alan seçenekleri mevcuttur. Bahar aylarında eğer sürpriz bir yağmurla karşılaşılsa bile misafirler hemen kapalı alana alınır ve düğün hiç aksamadan devam eder. Düğün paketi olarak satın alırsanız tüm konsepte ait süslemeler, düğün pastası, davetiyeler ve diğer aktiviteler organizasyon tarafından hazırlanır. Siz alana geldiğinizde her şey tam istediğiniz gibi hazırlanmış olur. Yalnızca tekne kiralayarak da düğün yapabilirsiniz. Böyle bir seçenekte düğüne ait detaylar düğün sahiplerine ait olmaktadır. 2023 tekne düğünü davet organizasyonu için canlı DJ müziği veya fasıl ekibi seçenekleri ile özel olarak süslenmiş salonda tüm akşam boyunca dans edebilirsiniz. Yemekli düğün olmasını isterseniz dilerseniz organizatör ile anlaşarak özel olarak hazırlatabilirsiniz. Menüyü siz belirlersiniz ve hazırlıklar siz alana gelmeden tamamen bitmiş olur. Düğün sahipleri menüyü kendileri getirmek isterse yine bu seçenek de sunulur. Hazır menülere bakarak dilerseniz değişiklik yapabilir ya da paket olarak satın alabilirsiniz. Birbirinden lezzetli menüler ile misafirlerinize unutamayacakları bir akşam yaşatmış olursunuz. Teknede düğün yapılacağı zaman tarihi belirledikten sonra 1 hafta önce menü hazırlanarak size tadım yaptırılır.

Teknede Düğün Sonrası Eğlence

Teknede düğün yapmayı tercih ederseniz birçok eğlenceli aktivite seçeneği size sunulur. 2024 tekne düğünü davet organizasyonu için dilerseniz DJ canlı müzik, animasyon, fasıl ekibi, canlı müzik grubu gibi birçok farklı seçenek vardır. Terasta ya da salonda misafirler toplanarak muhteşem bir düğün eğlencesi geçirebilir. Düğün pastası için de düğün sahipleri dilerse pastayı dışarıdan kendi getirebilir ya da paket olarak satın alarak pastayı da organizatöre yaptırabilir. Her detayda çiftin istekleri göz önünde bulundurulur. Uygun ve avantajlı fiyat seçenekleri ile teknede düğün organizasyonları son yılların en popüler seçeneğidir. Düğünde nasıl bir organizasyon istediğinize bağlı olarak size özel fiyat sunulur. 2023 tekne düğünü davet organizasyonu sırasında boğaz turu da yapılır ve boğazın en güzel manzaraları arasında muhteşem bir düğün yaşatır. Paket olarak satın alırsanız profesyonel fotoğrafçı da organizatör tarafından getirilebilir. Çift kendisi de dışarıdan fotoğrafçı getirebilir. Dış çekimler için de boğazın en güzel ve popüler mekanlarını kullanabilirsiniz. Bu şekilde yer aramak için de zaman harcamamış olursunuz. Düğün tarihi belirlendikten sonra düğün akışı hemen planlanmaya başlanır ve düğün günü her şey planlandığı gibi ilerler. Karar verildikten sonra ödeme alınarak daha sonra size ek bir ödeme çıkarılmaz. Eğer çift sonradan organizasyona farklı bir aktivite eklemek isterse bu durumlar sonrasında tekrar fiyatlandırılır.

Tekne Düğün İstanbul

Boğazın muhteşem havası ve manzaralarıyla düğün yapmak isterseniz iletişime geçmeniz yeterlidir. 2024 tekne düğünü davet organizasyonu için düğün paketi olarak satın alırsanız düğün süslemeleri tamamen organizatöre ait olur. Masa ve sandalye süslemeleri, çiçekler, renk uyumları gibi konular sizin için hazırlanır. Bu sayede düğün hazırlıkları sizin için stressiz devam eder ve sadece düğün gününe odaklanabilirsiniz. Drone çekimi gibi farklı seçenekler de sunulur. Düğün sonrası after party düzenleyerek arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle muhteşem bir eğlence de düzenleyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken düğün tarihini ve kaç adet misafirin geleceğini belirlemektir. Sonraki hazırlıklar sizi asla yormadan tamamen profesyonel ekip tarafından titiz bir şekilde gerçekleştirilir.

Faydalı Bağlantılar: 

Boğazda Düğün Organizasyonu
İstanbul'da Lüks Teknede Düğün Organizasyonu

TEKNE DÜĞÜNÜ

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Boğazın Ödüllü En İyi Tekne Organizasyon Firması, Teknede Düğün, Teknede Şirket Yemeği Wedding on the boat in istanbul

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com