TEKNE DÜĞÜNÜ SIK SORULAN SORULAR

Düğün Teknesine Nereden Binilir?

Evlilik her çift için en özel ve güzel bir dönemin başlangıcıdır. Tabii bu döneme başlama öncesindeki düğün günü en özel gün sayılır. Düğünün şaşalı ve son derece güzel olması için her şeyin mükemmel olmasını sağlayacak bir organizasyon gerekir. Bu organizasyonların başında da son dönemin popüler alternatifi olan tekne düğünü organizasyonu tercih edilmelidir. Düğün teknesine nereden binilir sorgulamasına gelince şu şekilde açıklanır. Tekneye bineceğiniz yer sizin için en uygun olan ve en güzel karşılamalı yerden sağlanır. Masmavi denizin üzerinde hiçbir aksaklık yaşamadan ve mükemmel bir döneme adım atmak için en iyi seçenek budur.

Teklif almak ve bize ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz. 
Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us.

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Menüde Neler Var?

Tekne düğünlerinde sorgulanan en popüler soru menüde neler var şeklinde öne çıkmaktadır. Düğün konseptine uygun ve mevsime uygun taze sebze ve meyvelerden oluşan yemek çeşitlerinin yanı sıra düğün pastasının dağılımı ve talebe göre içecek seçenekleri bulunur. Tekne düğünlerinde aksaklık yaşanmaması adına düğündeki kişi sayısının 2 katı kadar hazırlık yapılmaktadır. Bu sayede düğün organizasyonları sorunsuz biter. Ayrıca ömür boyu hafızanızda kalacak bir anı olduğu için mükemmel bir seçim demektir. Klişeleşmiş düğün salonu tutmak veya kötü bir organizasyona para ödemektense en güzel gününüzü mükemmel bir atmosfer içinde yapabilmeniz mümkün olur. Düğün menülerindeki alternatif ise çiftlerin menüyü kendi isteklerine göre tercih edebilmesidir.

Yiyecek ve İçeceği Kendimiz Temin Edebiliyor muyuz?

Tekne düğünüyle ilgili sorulardan biri de yiyecek ve içeceği kendimiz temin edebiliyor muyuz şeklindedir. Tekne düğünlerinde kişiler kendi tercihine göre davranabiliyor. Yani kendiniz istediğiniz yiyecek ve içecek temin edebilme hakkına da sahipsiniz. Aslında bu durum hem sağlık açısından hem de zorluk yaşanmaması adına mükemmel bir alternatif sayılır.

Teknede Ses Sistemi Var mı?

Tekne düğünüyle ilgili çok sorulan sorulardan biri de teknede ses sistemi var mı şeklindedir. Mükemmel bir düğün konsepti yaşamanız açısından ve eğlencenin en güzel yönünü sağlayan ses sitemi mevcuttur. Ayrıca kendi playlist uygulamanızı da çaldırabilirsiniz. Ayrıca her iki seçeneği de kullanabilirsiniz. Yani ilk önce teknenin kendi ses sistemi ve organizasyonunu kullanabilirken sonrasında kendi playlist listenizi de açabilir ortamınıza daha da renk katabilirsiniz.

Teknede Düğünün Maliyeti Neler?

Teknede düğünün maliyeti neler sorusuna karşılık net fiyat belirtmek yanlıştır. Çünkü her konseptin kendi içinde hazırlığı farklı olabilir. Davetli sayısı ve menü içeriği ile bağdaşan bu durum değişken hesaplanır. Bu yüzden talep ettiğiniz her durumu organizasyon öncesinde rezervasyon yaparken öğrenebileceğiniz bilinmektedir.

Tekne Çok Sallanıyor mu?

Tekne düğünleri açısından akla gelen ve merak edilen sorulardan biri de tekne çok sallanıyor mu şeklindedir. Düğün tekneleri mevcut konsepte göre hazırlanmıştır. Deneyimli kaptanlar eşliğinde davetlilerin hiçbir şekilde sorun yaşamaması için en uygun rota üzerinde tekneyi kullanırlar. Bu sayede deniz tutan veya midesinin bulanma riski olan kişiler için bile rahatlıkla teknenin uygun bir dengede sabitlendiğini söylemek mümkündür. Sabitlenme derken tabii ki teknenin hareket halinde olacağını unutmadan uygun rotaya sabitlenmiş olduğunu belirtmek gerekir. Çünkü düğün tekneleri 4 mevsim hava şartlarına göre tercih edilmiş ürünlerdir. Her detayı ile mükemmel düğün konsepti için uygun seçenek olduğunu göstermektedir.

Teklif almak ve bize ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz. 
Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us.

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

 

TEKNE DÜĞÜNÜ

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Boğazın Ödüllü En İyi Tekne Organizasyon Firması, Teknede Düğün, Teknede Şirket Yemeği Wedding on the boat in istanbul

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com