2024 YAZ SEZONUNUN EN İYİ TEKNE DÜĞÜNÜ ÖNERİLERİ

Yaz ayları yaklaşırken evlilik hayali kurmaya başlayan çiftler bir yandan da düğün yeri araştırması yapıyor. Araştırmaları bazen sadece fiyat sorgulamadan ibaret olsa da düğün zamanı yaklaştığında yer bulma telaşı oldukça zorlayıcı olabiliyor. Mevcut dönemde kabul edilmemiş fiyatlar bir sonraki dönemde daha çok yükseleceğinden kabul edilmek zorunda kalıyor. Bizim araştırmamız dâhilinde çiftlere özel kampanya değerinde bir fiyat tablosu sunan tekne düğünü ilk öncelikli önerimizdir. Çünkü tüm beklentilerini karşılayabilen en iyi düğün yeri seçeneğidir.

Bilgi ve rezervasyon için:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Genel bakımdan yeni evlenecekler için 2024 yaz sezonunun en iyi tekne düğünü önerileri kapsamında sadece konsept ilk sırada geliyor. Birden fazla çeşitliliğin bulunması konseptlere dâhil edilebilmesi her şeyin mükemmel olabileceğini de ispatlıyor. Yemekli düğün konsepti, lüks konsept, sade konsept veya farklı düğün içerikleri kapsamında da sezonun en iyi alternatiflerini sunan seçenek diyebiliriz. Düğün seçenekleri ise aşağıdaki gibi sıralanıyor.

  • Teknede nikâh töreni

  • Teknede kına gecesi

  • Teknede parti

  • Teknede düğün

  • Teknede sünnet düğünü

  • Teknede nişan

  • Teknede doğum günü

  • Lüks tekne konsept paketi

  • Sade konsept

Teknede Düğün Kaç TL?

Teknede düğün kaç TL araştırması popüler bir araştırma olsa da çıkan fiyatlandırmanın konsept üzerinden değer gördüğünü unutmamalısınız. Her çeşit olanağın bulunması veya konsept paketin içinde yer almamış olması fiyatı hem etkileyen hem de düşüren bir durumdur. Bu nedenle net bir rakam belirtmek yanlış olabilir. Ancak kişi başı düğün veya farklı bir kutlama şekliyle ya da teknede verilen bir yemekle ilgili fiyatlandırmaya dahi mevcut duruma özel daha net bilgi araştırması yapılabilmektedir.

Teknede Düğün Yapacakların Bilmesi Gerekenler

Tekne düğün seçenekleri alternatifi bol olması haricinde teknede düğün yapacakların bilmesi gerekenler kapsamında da değer kazanan konulardır. Çünkü her mevsim düğün yapılması mümkün olsa da özellikle yaz sezonu düğünler için en iyi tarih aralığıdır. Bu doğrultuda dikkate alınması gereken bazı konu başlıklarının aşağıdaki gibi belirlenmesi gerekmektedir.

  • Mevsim seçiminin önemi

  • Bütçe planı yapılması

  • İkramlık seçenekleri

  • Tekne kapasitesiyle ilgili alternatifler

  • Ödeme seçenekleri

  • Fotoğraf çekimi

  • Süsleme seçenekleri

Belirtilen maddelemeyle ilgili dikkate alınması gereken konular tekne düğün konseptini de belirleyen konulardır. Çoklu paketler veya sade konseptler tekne düğünlerinin genel özelliğidir.

Stressiz Düğün İçin Öneriler

Düğün zamanı yaklaşırken evlenecek çiftleri hem kendileri hem de aileleri derin streslere maruz kalabiliyor. Her şeyi pahalı olması, hayat koşulları ve bir yandan da mutluluğu taçlandırmak adına yapılan girişimler çok güzel bir evliliğin başlaması adına yapılan şeylerdir. Bu doğrultuda stressiz düğün için öneriler arasında ilk önereceğimiz konunun düğün yeri seçimini erken zamanda ve doğru mevsimde yapmanız olduğunu belirtmeliyiz. İkinci olarak ödeme seçeneklerinde taksit sayısına ek olarak düşülen indirimler ve kampanyaları yakalamanızdır. Her biri birbiriyle zincirleme ilerleyen konular olsa da en başta yapılması gereken şey erken zamanlama olacaktır.

Bilgi ve rezervasyon için:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Tekne Düğün Kapasitesi

Tekne düğün kapasitesi davetli sayısına eş değer şekilde belirlenmektedir. 100 kişilik davetli sayısı için küçük tekneler, 250 kişiden 750 kişiye kadar olan davetliler için büyük kapasiteli tekneler sunulmaktadır. Fiyatlandırmayı çokça etkileyen konulardan biri de budur. Düğün konsepti kapsamında çalışacak personel sayısı, ikramlıklar, yemekli olup olmaması gibi durumlar ve ekstra seçenekler de kişi kapasitesi ve tekne kapasitesine göre belirlenmektedir.

2024 yılının yaz sezonu öncesinde erken rezervasyon yaptırarak uygun kampanyadan faydalanma şansınız da doğacaktır. Genel olarak kaç kişi davetliniz olursa olsun; organizasyon yetkilisi ve tekne personeli sizi en iyi şekilde karşılayacak ve mükemmel düğün atmosferi sunacaktır. Özellikle de bu atmosfer İstanbul boğazı eşliğinde olursa şahane bir seçim yapmış olursunuz. Çünkü mevcut düğün yeri seçenekleri arasında en iyi olanaklar tekne düğünlerinde yer alıyor. Ve hiçbir mekanda tekne düğünlerinde olan konseptler yer almıyor.

Faydalı Bağlantılar:

Teknede Düğün Organizasyonu
İstanbul'da Teknede Düğün Organizasyonu
Teknede Düğün Sık Sorulan Sorular

TEKNE DÜĞÜNÜ

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Boğazın Ödüllü En İyi Tekne Organizasyon Firması, Teknede Düğün, Teknede Şirket Yemeği Wedding on the boat in istanbul

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com