2024 YILI TEKNEDE DÜĞÜN KONSEPTLERİ

Denizi çok seven bir çiftse özellikle teknede deniz konsepti ile gerçekleştirilen bir düğün hem düğün sahipleri için hem de misafirler için unutulmaz olur. Düğün için kiralanan teknelerin farklı boyutları vardır. Düğüne gelecek olan misafir sayısına göre gezi teknesi, yat ya da lüks yat modellerinden tercih edebilirsiniz. Organizatör ile düğün paketi anlaşması yaparsanız düğüne ait süsleme, düğün pastası, davetiye ve tüm aktiviteler organizasyon tarafından hazırlanır.

Eğer düğün hazırlıklarını kendiniz yapmak istiyorsanız yalnızca tekne de kiralayabilirsiniz. Fiyat seçenekleri de buna göre belirlenir. Tekne düğün konseptleri her zevke hitap eden seçenekleri ile farklı tarzlara sahip olan çiftler için de idealdir. Düğün tarihini ve teknenin kaçta kalkacağı ve geri döneceği konusunda çiftler karar verir. Organizatör ile önceden konuşularak düğün tarihinin ve saatinin belirlenmesi gerekir. Misafirler teknenin kalkış saatinden haberdar olacağı için düğüne geç kalma gibi durumlar yaşanmaz.

Organizatör sizin için her şeyi en ince detayına kadar düşünerek halleder. Böylece stressiz bir düğüne hazırlık dönemi geçirmiş olursunuz. Dilerseniz deniz ve boğaz manzarasına eşlik edecek mavi tona sahip olan süslemeleri tercih edebilirsiniz. Düğün davetiyeleri de konsepte uygun olarak hazırlanır.

Teknede Düğün Maliyeti

Düğün konseptinize ve düğünde olacak olan aktivitelere göre teknede düğün için farklı fiyat seçenekleri vardır. Tekne düğün konseptleri şık tasarımlar ve deniz atmosferini yansıtan seçenekler ile misafirlerinizi büyüler. Tekne seçimi de sizin için en uygun seçenekler ile sunulur. Düğüne katılacak olan misafir sayısına göre misafirlerin en çok rahat edeceği tekne modeli seçilmesi önemlidir. Düğün sahiplerinin isteklerine göre tekne dekore edilir. Hazır paketlere bakabilir ve beğendiğiniz bir düğün paketinde istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. Örneğin menü hizmeti almak istiyorsanız hazır menü seçeneklerinden dilediğinizi çıkarabilir ya da ekleyebilirsiniz. Önemli olan burada yalnızca çiftin isteklerinin göz önünde bulundurulmasıdır. Teknede mini bir tur düzenleyerek de düğün için karar verebilirsiniz. Tekne düğün konseptleri en son trendler düşünülerek size sunulur. Düğün için lazer, havai fişek gibi farklı gösteriler için de anlaşabilirsiniz. Canlı müzik grubu, DJ performansı, canlı fasıl ekibi ve benzeri aktiviteler size özel olarak hazırlanır. Size uygun olan teknenin sunulması için tekne seçeneklerinin yeterli olması gerekir. Bu sebeple muhakkak profesyonel bir firmayla çalışmalısınız. Düğün günü gelmeden tekneyi incelemek çiftler için oldukça avantajlıdır. Karar verildikten sonra her şey profesyonelce hazırlanır. Size sadece düğün gününüz için hazırlanmak kalır. Uygun fiyat seçeneklerine sahip olması günümüzde teknede düğün seçeneğini çiftler için oldukça cazip kılıyor. Hayalinizdeki düğünü gerçekleştirmek artık zor değil.

Teknede Düğün Nasıl Olur?

Teknede düğün yapmak için düğün tarihine ve nasıl bir konsept istediğinize karar verdikten sonra profesyonel bir organizatör ile iletişime geçmeniz yeterlidir. Tekne düğün konseptleri her zevke hitap edecek şekilde şık ve modern tasarımlardır. Organizatörün size sunduğu düğün paketlerinden satın alırsanız düğünü baştan sona organizasyona hazırlatmış olursunuz. Sizin istekleriniz göz önünde bulundurularak hayalinizdeki düğün en kısa sürede tamamen hazırlanmış olur. Her bütçeye uygun seçenekler sunan teknede düğünler için kaç adet misafir geleceği gibi konuları kesinleştirmeniz yeterlidir. Düğün hazırlıkları tamamen sakin geçer ve asla stresli bir durum yaşanmaz. Düğün günü size sadece mutlu olmak ve eğlenmek kalır.

Faydalı Bağlantılar: 

Teknede Düğün Pahalı mı?
İstanbul Lüks Teknede Düğün Organizasyonu
Teknede Düğün Yorumları

TEKNE DÜĞÜNÜ

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Boğazın Ödüllü En İyi Tekne Organizasyon Firması, Teknede Düğün, Teknede Şirket Yemeği Wedding on the boat in istanbul

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com