2024 İSTANBUL BOĞAZINDA DÜĞÜN

2023 yılını geride bırakmaya başladığımız yaz sezonu itibariyle güncel gelişmeler arasında yaz aylarının en trend araştırması olan tekne düğünüyle ilgili bilgiler paylaşacağız. Bildiğiniz üzere düğün öncesi hazırlıklar arasında fiyatlandırma açısından en pahalı seçeneğin düğün yeri olduğu görülmektedir. Geri kalan her şey belirli standartlar içinde değer görse de günün anlam ve önemi açısından en iyi seçeneği yapmak gerekir. Düğün gününü hoş kılan ve oldukça güzelleştiren atmosferler arasında Türkiye açısından yer bildirimi yapacak olursak İstanbul boğaz manzarası diyebiliriz. Çünkü şehrin ışıklarını görebildiğiniz en cazip atmosfer olurken Türk-Osmanlı kültürünü de benimsetecek bir yer olarak görülüyor.

Bilgi ve rezervasyon için:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

2024 İstanbul boğazında düğün yapmanın belli başlı sebeplere dayandırılarak en iyi seçenek olduğunu görüyoruz. İnsanların isteğine, beklentisine uygun seçenekleri öne çıkaran tekne organizasyonu, aynı zamanda belirli standartlarında üzerine çıktığını gösteriyor. Çünkü düğün yeri araştırdığınızda nereye bakarsanız bakın; karşınıza çıkacak seçenekler arasında kır düğünler veya kapalı düğün salonları önünüze çıkacaktır. Fakat tekne içinde davetlilerin ve sizin yaşayacağınız ortamı hayal ettiğinizde bile ne kadar farklı ve güzel bir düğün atmosferi olduğunu anlayabilirsiniz.

Teknede Düğün Konsepti Kaç Kişilik?

Tekne düğününün İstanbul boğaz manzarası eşliğindeki avantajını belirtme sonrasında çok araştırılan sorularından birine denk geldik. Araştırılan soru teknede düğün konsepti kaç kişilik şeklinde sorgulanıyor. Bu soru farklı soru başlıklarıyla da sorgulanan bir soru olduğundan konsept içeriğini de ele almış bulunmaktayız. Teknede düğün konsepti 100 kişiden 750 kişi kapasitesine kadar yükseltilebiliyor. Tabii bu kapasite büyüdükçe seçebileceğiniz tekne türü de değişiyor. Benzer şekilde düğünde hizmet verecek personel sayısı da bu rakama ekleniyor. Birbirine zincirleme bağlı diyebiliriz. Genel bakımdan ortalama bir kapasiteden bahsedecek olursak; çoğu düğünde 350 ile 500 kişilik kapasite olduğunu görmekteyiz. Fakat kalabalık ailelere de uygun olan bir seçenek olduğunu belirtebiliriz.

Teknede Düğün Fiyatı Ne Kadar?

Teknede düğün fiyatı ne kadar sorusu hemen her düğün salonu açısından da sorgulanan bir sorudur. İnsanların genel bütçesiyle anlık değerlendirmelerde uyuşmayan fiyatlar ne yazık ki enflasyon orantısıyla eş değer ilerlediğini gösteriyor. Ancak düğün salonu veya yeri seçiminde önceden rezervasyon yapmak veya kampanyalı fiyattan faydalanmak kişiler için en cazip seçenek olabilmektedir. Teknede düğün fiyatı araştırmasında net bir fiyat belirtmek yanlıştır. Çünkü tekne düğünleri tek seçenekli düğünler değildir. Konsept farklılığı vardır. İçeriğinde olabilen veya olmayan durumlar olduğu gibi tekne kapasitesi, kişi sayısı, yemekli olması gibi bazı etkenler de fiyatı etkilemektedir. Fakat yine de araştırdığımızda en ekonomik seçeneklerden biridir.

Yılın Trendi İstanbul Boğazı

Yılın trendi İstanbul boğazı birçok şehirden yeni evlenecek çiftlerinde araştırmaları arasında yer alıyor. İsteğe ve talebe uygun iniş-biniş saatleri, karşılamalar, menüye uygun kokteyl seçenekleri, boğaz çekimleri ve canlı müzik eşliğinde yapılabiliyor. Giyinme odalarına kadar her şeyin düşünüldüğü bu alanda talebiniz en uç şeyler olsa da yapılabilmektedir. Özellikle genç nesle hitap etmesi beraberinde sadece düğünlerde değil, mezuniyetlerde balo seçeneği olarak veya doğum günü partisi ve diğer düğün seçeneklerinde de tercih edilebildiği görülüyor. Örnek vermek gerekirse; sünnet düğünleri veya kına geceleri bunlardan bazılarıdır. Bu yüzden duruma uygun olarak en trend seçeneklerle konsept belirlenerek yapılıyor diyebiliriz.

Bilgi ve rezervasyon için:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Teknede Düğün Nasıl Olur?

Teknede düğün nasıl olur sorusu birçok kişi tarafından farklı cevaplarla yorumlanabilen bir sorudur. Teknede düğün özellikle yaz sezonu gündüz ve akşam olmak üzere en iyi seçenek olarak düşünülebilir. Ancak soğuk hava koşullarına da uygun bir tekne donanıma sahip olmasından dolayı yılın her ayında teknede düğün belli imkânların en üzerinde seçenek şeklinde görülmektedir. Yetkilisiyle anlaşmanızı sağlama sonrası sizin yapacağınız bir şey yoktur. Çünkü organizasyon yetkilisi beraberinde tekne personelleri belirtilen tüm talepleri eksiksiz ve çok güzel şekilde yapmış oluyorlar.

Faydalı Bağlantılar:

2024 Tekne Düğünü Organizasyonu
2024 Yaz Düğünü Organizasyonu
2024 Yaz Sezonunun En İyi Tekne Düğünü Önerileri

TEKNE DÜĞÜNÜ

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Boğazın Ödüllü En İyi Tekne Organizasyon Firması, Teknede Düğün, Teknede Şirket Yemeği Wedding on the boat in istanbul

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com