TEKNEDE DÜĞÜN KAÇ KİŞİLİK?

Her çiftin evlilik beraberinde kurduğu hayallerden biri de mükemmel denilen eşsiz bir ortamda düğün yapabilmektedir. Düğün yapabilmenin en farklı konseptleri ise tekneler ile mümkün olmaktadır. İstanbul boğazının muhteşem görüntüsü eşliğinde ve eşsiz kıyılarından kalkan tekneler beraberinde bu düğünleri yapmak mümkündür. Düğün konsepti konusunda sorgulanan sorulardan ilki ise teknede düğün kaç kişilik şeklinde sorgulanmaktadır. Bu doğrultuda organizasyon hizmetleri ve maliyeti de belirlenmiş olur. Tekne düğünleri en düşük 50 kişilikten başlayarak 500 kişiliğe kadar yapılabilmektedir. Ortalama kişi sayısı ve en çok tercih edileni ise 100 ile 250 kişilik arasında olanıdır. Çevresi geniş ve kalabalık aileler için önerilen bu konseptler eşsiz boğaz manzarası beraberinde davetlileri de çok mutlu etmektedir. 

Teklif almak ve bize ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz. 
Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us.
Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Teknede Düğün Nasıl Yapılır?

Tekne düğünlerine yönelik kafa karıştırıcı diğer soruda teknede düğün nasıl yapılır şeklinde sorgulanıyor. Tekne düğün organizasyonu için öncelikle firma hizmetlerinin yetkilisi ile iletişime geçmeniz doğru olur. Ardından hizmetlerin içeriği, konsept seçimi ve organizasyon tarihi gibi tüm detaylar konuşulmaktadır. En son ise maliyet tablosu kişi sayısı beraberinde çıkarılır. Denize kıyısı olan ve teknenin kalkış yerlerinden tüm davetliler tekneye binerek düğün başlatılmaktadır. Özel hazırlık gelin ve damadın tekneye alınışı gibi birçok önemli detayda bu konular arasındadır. Fevkalade bir konsept ve trend seçim olarak belirleyeceğiniz tekne seçeneği isteğinize göre de seçilebilmektedir. Çok rahat edilen ve fark yaratan bu düğünler kapalı mekânlara nazaran oldukça da uygundur. 

Teknede Düğün Maliyetli Mi?

Teknede düğün maliyetli mi sorgulaması gelinlerden çok damatların araştırdığı bir konudur. Düğün konsepti kapsamında her detay belli bir ücrete tabii tutulur. İlk bakışta yüksek maliyetler içerdiği düşünülse de kapalı düğün salonları ile karşılaştırma yapınca açık ara bir fark görülmektedir. Çünkü kapalı mekânlar daha pahalıdır. Tekne düğünleri ise seçtiğiniz organizasyon türüne, kişi sayısına, ikramlara, orkestra ve çeşitli detaylar beraberinde fiyatı belirlenen seçenektir. Fakat 2022 yılında yapılan kampanyaların çok büyük talep gördüğünü 2023 yılında da bu kampanyaların devam edeceğini söyleyebiliriz. Uygun fiyatlı bir seçenek olması da maliyet tablosunun korkulacak yükseklikte olmadığını göstermektedir. 

Tekne Organizasyonları  

Tekne organizasyonları kapsamında sadece düğün yapılıyor demek mümkün değildir. Akla gelebilen çeşitli durumlarda bunun içinde vardır. Kısaca inceleyecek olduğumuzda tekne organizasyonları aşağıdaki maddeler eşliğinde öne çıkmaktadır. 

 Tekne düğünleri 
 Nişan törenleri
 Kına geceleri
 Sünnet düğünleri
 Nikâh törenleri
 Doğum günü kutlamaları 
 Özel günler için parti konsepti
 Yemekli ve çok kişili davetler 

Belirtilen maddeler tekne organizasyonlarını ayrıştırıyor olup her birindeki detaylarla fiyatlandırıldığını da gösterir. Aileler açısından son derece muazzam bir seçenek olması yapılan etkin aktivitenin özel olmasını da sağlamaktadır. Günün anlamını ve önemini tazeleyen tekne detayı kişilerin özel isteklerine bağlı olarak ta hazırlanmaktadır. Bu durum süsleme, ikramlar gibi her çeşit detaya tabii tutulan konudur. Bu yüzden organizasyonların büyük önem taşıdığını belirtmek gerekiyor. 

Tekne Düğün Fiyatları Neye Göre Değişiyor?

Tekne düğünüyle ilgili kafaları karıştıran ve çok sorgulanan sorulardan biri de tekne düğün fiyatları neye göre değişiyor şeklinde yöneltilmektedir. Tekne düğün fiyatları en çok kişi sayısına bağlı değişmektedir. Tabii ki düşük kişi sayılı olup ta çeşitli detaylar eşliğinde ortalama değerin üzerinde fiyatla karşılaşmak mümkündür. Fakat bu durum organizasyonun kalitesine göre de belirlenmektedir. Ancak büyük oranla davetli sayısı fiyatı etkileyen en önemli unsur denilebilir. Çünkü davetli sayısı beraberinde ikramların sayısı da belirlenir. Aynı şekilde konsept hazırlığı da ona göre yapılmaktadır. Orkestra tutulması bunlardan biridir. Aynı şekilde tekneye gelin ve damadın girişinde kullanılan seçeneklerde etkileyicidir. Tamamını düşündüğünüzde kişi sayısına eş orantılı ve eksiksiz hizmet yapılabilmesi için organizasyon personel sayısı da ona göre uyarlanıyor demeliyiz. Tabii kişi sayısından dolayı tekne seçimi de maliyetin bir parçası sayılmaktadır.

Teklif almak ve bize ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz. 
Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us.
Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

TEKNE DÜĞÜNÜ

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Boğazın Ödüllü En İyi Tekne Organizasyon Firması, Teknede Düğün, Teknede Şirket Yemeği Wedding on the boat in istanbul

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com