2024 TEKNEDE DÜĞÜN

Düğün yapmak şimdiki zamanda zor koşulları da beraberinde getirse de her çift hayal ettiği gibi bir düğün ortamı yaşamak istiyor. Mevcut koşullara yönelik araştırmamız kapsamında yeni yılın da trendi olarak en iyi ve en ekonomik fiyatların 2024 teknede düğün ortamı olduğunu görüyoruz. Hem hayal edilenden çok daha güzeli hem de kalitelisi sunan bir atmosfer olarak tüm yeni evlenecek çiftlerin bu ortamı beğeneceğini düşünüyoruz.

Genel anlamda teknede düğün yapmanın maliyeti ilk bakışta çok yüksek olduğu düşünülse de aslına bakarsanız teknede düğün yapmak her yönden mantıklı ve de ekonomiktir. Saygınlığınız, prestijiniz, hayal ettikleriniz, beklentileriniz ve fiyatı bunu karşılayabilen cevap sunmaktadır. İnsanların hayaline ortak olan bu atmosfer 2024 teknede düğün başlığı altında aranmakta ve de bulunmaktadır. Tıklamanız halinde hızlıca iletişim kurabilir, yetkilisi beraberinde de dilediğiniz düğün konseptini en uygun fiyata gerçekleştirebilirsiniz.

Bilgi ve rezervasyon için:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Teknede Düğün Yapılır Mı?

Teknede düğün yapılır mı sorusu genel anlamda çokça sorgulanmaya başlamış olan popüler sorulardan biridir. En bariz cevaplarından ilki olarak teknede düğün yapılması makul olabilen fiyatlarda diyebiliriz. buna ek olarak istenilen her tür konseptin uyarlanması ve açık havada olması sebebiyle hijyenik bir alan oluşturup güvenliği de sağlaması büyük avantajları arasındadır. Ve tabii ki de teknede düğün yapılması çok mantıklıdır. Doğru ve seçkin tercihlerden biri olarak teknede düğün yapmanın her yönden avantaj sunduğunu söyleyebiliriz. yemekli veya yemeksiz olabilen düğünler, yılın trend seçeneklerinin ilave edilmesiyle havai fişek, drone gösterileri, fotoğraf çekimleri ve canlı müziğinde ilave edilmesiyle mükemmele dönüşüyor. Gerekli görülüp istendiğinde nikâh töreni de tekne düğününe ilave edilebiliyor. Bu yüzden istisnaların bulunmadığı en iyi seçenek diyebiliriz.

Teknede Düğün Konsepti

Teknede düğün konsepti veya konseptleri birden fazla seçenek beraberinde sunulduğu gibi bazı konseptlere farklılık katabilme amaçlı da belirtilen isteklere uyarlanabilmektedir. Örneğin; sade ve şık konsept seçildiğinde yemeksiz bir düğün daveti için mevsime uygun en taze ikramlıklar ve çocuklu aileler için içecek ve etkinlik seçenekleri de eklenebilmektedir. Şaşaalı diyebileceğimiz lüks konseptler de vardır. bu durum sizin bütçenizle ilişkili olduğundan dolayı organizasyon yetkilisi beraberinde konsept seçimi yapmak mantıklı olacaktır.

Tekne Düğününde Neler Var?

Tekne düğünü kapsamında araştırılan başlıca sorulardan biri de tekne düğününde neler var sorusudur. Bu soruyu biraz geniş incelemek ve daha iyi anlamak adına maddeleme yaparak ilerleyeceğiz. Kısa ve özetle yetkilileri ve organizasyon içeriği kapsamında tekne düğün paketindeki bazı içerikler şöyledir.

  • Davetli sayısına göre uygun tekne türü

  • Konsept çeşitliliği

  • Yemekli ve yemeksiz olan sade törenler

  • İkramlar

  • Canlı müzik

  • Drone çekimleri/ fotoğraf çekimleri

  • Fasıl ekibi

  • Çocuklar için özel seçenekler

  • Giyinme odaları

  • Davetliler için uygun iniş-biniş seçenekleri

  • Uygun fiyat

Genel bakımdan teknede düğün yapılması her yönden seçkin avantajlar sunar. Bahsettiklerimiz dikkat çeken seçeneklerinden bazıları olup çok daha fazlasını görebileceklerinizin başlangıcıdır.

2024 Düğün Trendleri

Hemen her yıl yeni evlenecek çiftlerin araştırdığı konular arasında yılın düğün trendleri öne çıkıyor. 2024 düğün trendleri kapsamında da yapılan araştırmaya yönelik önceden rezervasyon yapmanın mantığı çerçevesinde en uygun ve ekonomik fiyatların teknede düğün seçeneğinde olduğu görülmektedir. Klişeleşmiş olan kapalı mekan düğün salonları da trend şeklinde yorumlanıyor olsa da boğaz manzarası eşliğinde unutulmayacak bir konsepti gerçekleştirebilmek insanlara daha cazip geliyor.

Bilgi ve rezervasyon için:

0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Özellikle yeni nesil açısından çok önemli bir potansiyel kazanmış trend düğün seçeneği her çeşit konsepte dönüştürülebildiğinden aynı anda hem düğün hem de eğlence şeklinde yorumlanabiliyor. Bu nedenle 2023-2024 sezonu ve önümüzdeki yıllar açısından en iyi düğün trend seçeneğinin teknede düğün olduğunu söyleyebiliriz. Avantajları kapsamında üst başlıklarda verdiğimiz bilgiler ve uygun fiyatın yanı sıra kaliteli, gösterişli ve de değişik atmosfer oluşturmasından dolayı en iyi düğün yeri seçeneği büyük teknelerdir.


Faydalı Bağlantılar:

2024 Tekne Düğünü Organizasyonu
2024 Yaz Düğünü Organizasyonu
2023 Yaz Sezonunun En İyi Organizasyonları

TEKNE DÜĞÜNÜ

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Boğazın Ödüllü En İyi Tekne Organizasyon Firması, Teknede Düğün, Teknede Şirket Yemeği Wedding on the boat in istanbul

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com