2024 ISTANBUL YACHT WEDDİNG

2024 İstanbul yat düğünü popüler düğün çeşitleri arasındadır. İstanbul, eşsiz tarihi ve doğallığı ile yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmez şehirlerinden biridir. Bu noktada Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan tek kara parçası olduğundan, gündüz ve gece muhteşem manzarası ile yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisini çekmektedir. Ayrıca bu iki kıtayı birbirine bağlayan dünyadaki tek boğazı da bu şehri çok güzel kılıyor.

Teklif almak ve bize ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz. 
Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us.
Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Özellikle evlenmek isteyen çiftler için İstanbul birçok yönden beklentilerinizi karşılayacaktır. Özellikle herkesten farklı, unutulmaz ve eğlenceli bir düğün isteyen çiftler için boğazda yat düğünü tercihi olmuştur. İstanbul'da yat düğünü 2023'te olduğu gibi 2024'te de en çok tercih edilen düğün seçeneklerinden biri.Boğaz'da çiftler için çok güzel seçenekler var. Lüks yat sayesinde kendinizi rüyada gibi hissediyorsunuz. Yani bu organizasyon siz herkesten farklı ve özel olacak. Hatta bazen çiftler yatta sade bir düğün yemeği düzenlemek isterler. Çünkü çoğu zaman bu tür organizasyonlar hem daha samimi hem de oldukça keyifli oluyor. Bunların dışında yatta after party İstanbul'da en çok tercih edilen düğün organizasyonu çeşitleri arasında yer almaktadır. Bunu tercih ederseniz, arkadaşlarınızla eğlenebilir ve İstanbul'un eşsiz gece manzarasını izleyebilirsiniz. Aynı zamanda bazen organizasyon firmaları da sizler için farklı şovlar hazırlamaktadır. Yani dans gösterileri, farklı bölümler, yemekler ve bazen de sıklıkla canlı müzik ile harika vakit geçireceksiniz. Yat düğünü organizasyonu genellikle kokteyl şeklinde organize edilmektedir. Ayrıca bu tarz düğünler genellikle kalabalık düğünler düzenlemek istemeyen çiftler tarafından da tercih edilmektedir. Bu noktada İstanbul'da yatta düğün organizasyonu yapan firmalar bulabilirsiniz. Ancak burada dikkat etmeniz gereken şey erken rezervasyondur. Ayrıca bu noktada elbette organizasyon firmasının 2023 yılında yaptığı organizasyonları da göz önünde bulundurmalısınız.

Boğaz'da Teknede Düğün

Bildiğiniz üzere Boğaziçi'nde teknede düğün birçok kişinin hayalidir. Teknede düğün denilince aklımıza ilk gelen şeylerden biri de tabii ki Boğaz'da tekne gezisi oluyor. Bu noktada düğün organizasyonuna göre değişiklik gösterdiğini belirtelim. Yani bazı organizasyon firmaları size bu avantajı sağlarken bazıları vermemektedir. Bu yüzden herhangi bir firma ile anlaşma yapmadan önce buna dikkat etmelisiniz. Müzik de önemli bir nokta. Bu noktada bazen canlı müzik bazen de harika ses sistemleri ve dj performansı ile harika bir atmosfer düzenleniyor.

Teklif almak ve bize ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz. 
Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us.
Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Tekne Düğün Fiyat Aralığı

Tekne düğünü fiyat aralığı birçok çiftin tekne düğünü hakkında ilk merak ettiği şeylerin başında gelir. Bu dönemin ekonomik zorlukları ile birlikte güzel bir tekne düğünü düzenlemek isteyen çiftler bu konuda derinlemesine araştırma yapmalıdır. Aslında çoğu sabit bir fiyat aralığına ulaşmıyor. Çünkü fiyatı etkileyen birçok faktör vardır. Bu yüzden organizasyon firmaları ile iletişime geçmelisiniz.

Kullanışlı bağlantılar:

Bir teknede evlenmek daha mı ucuz?
Bir gemide evlenmek ne kadara mal olur?
Bir teknede evlenebilir misin?

TEKNE DÜĞÜNÜ

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Boğazın Ödüllü En İyi Tekne Organizasyon Firması, Teknede Düğün, Teknede Şirket Yemeği Wedding on the boat in istanbul

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com