ALKOLSÜZ TEKNE DÜĞÜNÜ

Alkolsüz tekne düğünü son yılların en popüler seçeneklerinden biri olarak birçok insanın tercihi olmuştur. Teknede düğün yapmak istediğinizde zaman alkollü ya da alkolsüz seçenekler arasında tercih yapabilirsiniz. Teknede düğün paketi olarak satın alırsanız organizasyonu profesyonel firma halledeceği için düğün zamanı sizin için stressiz ve mutlu geçer. Dilerseniz video ve fotoğraf çekimi için organizasyondan hizmet alabilirsiniz. Masa sandalye süslemeleri, düğün pastası, davetiyeler, canlı müzik ya da fasıl ekibi ve benzeri birçok güzel aktivite düğün sahibinin isteklerine bağlı olarak sunulabilir. Boğaz manzarası eşliğinde tam da hayalinizdeki gibi bir düğün yaşamış olursunuz. Klasik düğünlere göre teknede gerçekleştirilen düğünler çok daha eğlenceli olur ve bu kanıtlanmıştır. Alkolsüz tekne düğünü seçeneği ile her konuda sizin karar verebileceğiniz bir organizasyon olur. Muhafazakar düğün talep ederseniz dilerseniz alkolsüz içeceklerin yanında misafirlere haremlik selamlık uygulaması da sunulabilir. Düğün sırasında kadınlara yalnızca kadınlar hizmet eder. Düğün sahibinin hayalindeki düğünün gerçekleşmesi için her adımda profesyonelce çalışılır. Teknede düğünün en büyük avantajlarından biri gelen misafirlerin aynı bölgede toplanmasıdır. Bu şekilde fotoğraf ve videolar daha kolay şekilde çekilir ve düğüne geç kalma gibi bir durum yaşanmaz. Gelen misafirleri karşılamak düğün sahipleri için daha kolay olur. Herkes bir arada eğlendiği için de düğün boyunca eğlence devam eder.

Tekne Düğünleri

Teknede düğünün son yıllarda çok fazla tercih edilmesinin birçok sebebi vardır. Çiftlerin isteğine göre Alkolsüz tekne düğünü gibi birçok farklı seçenek sunulur. Düğünler düğün sahipleri için özellikle misafirleri karşılamak ve yolcu etmek adına yorucu geçebilir. Oysa teknede düğünde tüm misafirler belli bir alanda olduğu için aile büyükleri daha çok zaman bularak eğlenceye katılmış olur. Çiftler teknede düğün yapacakları zaman tekneye biniş için belirli bir saat vardır. Bu durum da düğüne geç kalma gibi olumsuz durumları ortadan kaldırır. Aynı şekilde düğün bitiminde tekneden iniş de hep birlikte olur. Zamanı iyi değerlendirme konusunda en avantajlı seçenek tekne düğünleri olur. Alkolsüz tekne düğünü yapmak istiyorsanız tek yapmanız gereken iletişime geçmektir. Misafirler teknede düğün devam ederken belirli bir sebepten inmek isterse tekne en uygun iskeleye yanaşarak inişi sağlar ve sonra tekrar boğaza açılır. Boğaz turu ile muhteşem bir manzara eşliğinde düğün devam eder. Düğüne katılacak olan misafir sayısına göre farklı tekne boyutları vardır. Gezi teknesi, yat ve lüks yat seçenekleri ile tam istediğiniz gibi bir düğün yapabilirsiniz. Gelen misafir sayısına ve isteklerinize göre düğün fiyatları değişiklik gösterir. Yalnızca tekne de kiralayabilirsiniz. Kiralama olduğunda düğün süslemeleri ve diğer detaylar düğün sahiplerinin kendisine ait olur. Her şey düğün sahiplerinin isteğine uygun olarak gerçekleştirilir.

Tekne Düğünü Alkolsüz

Teknede düğün yapmak isteyen çiftlerin merak ettiği konulardan biri Alkolsüz tekne düğünü konseptleridir. Düğün süslemelerinden davetiyelere kadar çiftin isteklerine göre hareket edilir. Eğer düğünde alkolsüz içecek sunulması istenirse menü bu şekilde hazırlanır. Düğüne katılacak olan misafir sayısına göre 50 kişilik ya da 400 kişilik tekneler kiralanabilir. Konsept olarak düğünden önce organizatör ile görüşerek karar verilir. Düğün öncesi tekne tamamen düğün sahiplerinin isteklerine uygun olarak hazırlanır ve tam saatinde boğaza açılır. Tekne içerisinde açık, yarı kapalı ve kapalı alanlar mevcuttur ve düğün sahiplerinin isteğine göre misafirlerin toplanma alanı salonda ya da terasta yapılarak hayaliniz düğün organize edilir.

Faydalı Bağlantılar: 

Teknede Düğün Organizasyonu
Teknede Düğün

İstanbul'da Teknede Düğün Organizasyonu

TEKNE DÜĞÜNÜ

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Boğazın Ödüllü En İyi Tekne Organizasyon Firması, Teknede Düğün, Teknede Şirket Yemeği Wedding on the boat in istanbul

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com