YEMEKLİ KADINLAR MATİNESİ EĞLENCESİ

Geçmiş yıllarda kadınların bir araya toplandıkları günlere altın günü, mukavele gibi isimler verilirdi. Belirttiğimiz isimler hala devam etmekte olan şeylerden bazılarıdır. Fakat eğlenme anlamında gün yapmak kadınlar arasında eskiye nazaran daha yorucu olmaya başlamıştır. Çünkü birçok kişiye aynı anda ve tek başına hizmet etmek zordur. 

Tüm detaylar için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Hızlı Teklif AlWhatsApp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

 

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Hayatın getirdiği sorumluluklar neticesinde kısıtlı zaman dilimine sahip olan kadınlar için en iyi eğlence türü yemekli kadınlar matinesi eğlencesi olarak öne çıkmaktadır. Tabii kadınlar matinesi denilince akla ilk gelen kapalı ve dar bir mekânda en fazla 50 ile 100 kadının bulunduğu ortamlardır. Ayrıca menü içeriği veya konsept türü de çok ayrıcalıklı değildir. Bu durumla ilgili çok önemli bir bakış açısı yakalamış olan tekne turu organizasyonu; matinenin yemekli olmasını sağlayarak doyurucu lezzet beraberinde doyurucu eğlence atmosferini de sunmaya başlamıştır. 

Yemekli Kadınlar Matinesi Nasıl?

Yemekli kadınlar matinesi nasıl sorusu bir önceki başlığın devamı gibi görünse de bu başlık altında maddelemelerle içeriğinden bahsetmiş olacağız. Yemekli kadınlar matinesinde menüler, mevsime uygun lezzetlerden oluşuyor. Yine mevsime uygun içecek seçenekleri, sınırsız çay özelliği de bulunuyor. Ancak konsept içinden genel detaylar verecek olursak aşağıdaki maddeler yeterli olabilecektir. 

  • Canlı müzik
  • DJ performansı 
  • Sanatçı 
  • Oryantal raks şov programı 
  • Sınırsız çay 
  • Soft içecekler
  • Aktiviteler
  • Fasıl ekibi 
  • Boğaz manzarası turu 

Yemekli kadınlar matinesi nasıl sorusuna eş değer en önemli cevaplardan biri de tekne turunda olması denebilir. Çünkü tekne turu eşliğinde İstanbul boğazını gezmek bile başlı başına bir eğlencedir. 

Kadınlar Matinesi Yemekli Fiyatı Ne Kadar?

Kadınlar matinesi yemekli fiyatı ne kadar sorgulamasına yönelik net bir fiyat bilgisi doğru olmayacaktır. Ancak bu soruyla ilgili net olarak şunu belirtebiliriz. Kadınlar matinesi yemekli ve her şey dâhil konsepti beraberinde hesaplanmaktadır. Genel bakımdan tek bir fiyatlandırma şekli yoktur. Bu yüzden sınırsız eğlenceye tek fiyat ödemesi yapacağınızı belirtmenin doğru olduğunu düşünüyoruz. Her şey dahil bir eğlence şeklinin en önemli sunumu olan bu konsept her ne kadar geçmişte yaşanan kadınlar arası sosyal olay olsa da günümüzün en trend eğlence şekillerindendir. 

Kadınlar Matinesinde Eğlence Var Mı?

Kadınlar matinesinde eğlence var mı sorgulaması aslına bakılırsa sıkıcı olan mekân konseptleri nedeniyle öne çıkmıştır. Gerçekte hepsinde de eğlence çeşitleri vardır. Popüler olan şey ise oryantal olmasıdır. Dansözle beraber kadınların eşlik edip oynaması gibi şeyler dikkat çekmektedir. Ancak genel bir eğlence programı ve en kaliteli konsepti arıyorsanız; tekne turu organizasyon firmasını tercih etmenizi öneriyoruz. Çünkü tekne turu organizasyonu firması; mevcut matine içinde yer alabilecek şeylerden çok daha fazlasını bulunduruyor. Günümüze uygun şekilde tasarlanmış konsept ise diğerlerine göre büyük takdir topluyor. 

Kadınlar Matinesinde Ne Yapılır?

Kadınlar matinesinde ne yapılır sorusu merak edilen ve ilk defa bu eğlenceye katılacak kadınların araştırdığı bir sorudur. Genel bakımdan kadınlar matinesi baştan sona eğlence ortamıdır. Canlı müzikle başlayan program eğlenceli şakalara, müziğe, dansa, lezzetli menülere ve en önemlisi stres atmaya yarar. Boğaz turu veya tekne turu eşliğinde açık havada durup soluklanmak bile huzurludur. Güzel giyinip resim çektirmek, dans ederek kurtlarını dökmek gibi en popüler şekilde eğleneceğiniz ortamdır. Bu yüzden rahat olmaya dikkat çeken ortamdır. Ve istediğiniz her şeyi yapmanız mümkündür. 

Tüm detaylar için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Hızlı Teklif AlWhatsApp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

 

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Kadınlar Matinesi İstanbul Boğazı

Kadınlar matinesi İstanbul boğazı ve yemek eşliğinde yapılan sosyal aktivitelerden biridir. Artık altın günleriniz için ev oturmalarında birbirinizi yormanıza gerek kalmayacak. Çünkü kadınlar matinesi sayesinde hem hizmetinizi yapan personeller, hem de eğlencenin zirveye çıktığı bir ortam yaşayacaksınız. En uygun fiyata en güzel eğlence ve aktivitelerin yaşandığı konsept İstanbul boğazındaki tekne turundadır. Kadınlar matinesine katılmak için organizasyon firması ile iletişim kurmanız yeterli olacak en doğru ilk adımdır. 

Faydalı Bağlantılar: 

Kadınlara Özel Eğlence: Teknede Kadınlar Matinesi
Teknede Kadınlar Matinesi
Boğazda Kadınlar Matinesi

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Boğazın Ödüllü En İyi Tekne Organizasyon Firması, Teknede Düğün, Teknede Şirket Yemeği Wedding on the boat in istanbul

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com