KADINLAR MATİNESİ YAPAN MEKANLAR

Kadınlar matinesi; kadınların bir araya gelerek yaptıkları eğlencelerdir. Ancak bu eğlenceler bir mekânda yapılmaktadır. Yani ev ortamında yapılamayan eğlencenin asıl amacı ev işinden uzaklaşma, stres atacağı ortamı oluşturma ve dilediğince eğlenmektir. Bu nedenle geçmiş yıllarda da revaçta olan bu eğlence türüyle ilgili en çok yapılan araştırma; kadınlar matinesi yapan mekânlar şeklinde sorgulanmaktadır. İlk başta düşününce tek bir mekanın konsept için yeterli olacağı düşünülebilir. Ancak içinde her şeyin düşünülmüş olduğu bir konsept veya organizasyon aradığınızda tekne turu eşliğinde yapılan kadınlar matinesini tercih etmelisiniz. Genel bakımdan fiyat uygunluğundan ziyade her şeyi barındırıyor olması, mükemmel bir eğlence ortamını da oluşturuyor anlamındadır. 

Tüm detaylar için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Hızlı Teklif AlWhatsApp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

 

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Kadınlar Matinesi Nerede Yapılıyor?

Türkiye genelinde popülerleşen şeyler için öncelikli ilk adresin İstanbul olduğunu biliyoruz. Fakat bazı şeyler vardır ki her zaman her yerde aranılan konseptlerdir. Bunlar birer eğlence türü olduğundan popülerleşmiş şekilde önünüze çıkmaktadır. Bahsettiğimiz şey kadınlar matinesidir. Ve kadınlar matinesiyle ilgili en önemli soru da kadınlar matinesi nerede yapılıyor şeklinde karşımıza çıkmaktadır. Normal şartlarda kapalı mekânlarda yapıldığı bilinen matineler her şehirde belirli tarihler ve saat aralıklarında gerçekleştirilmektedir. Ancak tekne turu konsepti beraberinde yapılan kadınlar matinesi İstanbul boğazının atmosferinde yapılmaktadır. Teknenin kalkış yeri bilgisi rezervasyon yapılacağı zaman belirtiliyor olup zorluk yaşamadan katılım sağlamanız mümkündür. 

Teknede Yapılan Kadınlar Matinesinde Neler Var?

Kadınlar matinesinin teknede yapılmaya başladığı andan itibaren kadınların çokça araştırdığı sorulardan biri de teknede yapılan kadınlar matinesinde neler var sorudur. Bu soruyu maddelerle belirtecek olursak aşağıdakiler siz hanımlar için yeterli detaylar olacaktır. 

 Sınırsız çay 
 Soft içecek
 Fasıl ekibi
 Canlı müzik
 DJ performansı 
 Boğaz turu 
 Mevsime uygun fix menü
 Uygun fiyatlandırma
 Oryantal Raks
 Çeşitli aktivite ve eğlenceler

Personelin muhteşem bir hızda ve son derece kaliteli bir alan sunarak tertemiz hava eşliğinde eğlenceye katılmanız şahane bir şey olacaktır. Hatta bu eğlence zaman içinde en önemli ve tek zevkiniz haline dönüşebilir. Çünkü aradığınız her şey tekne turundaki kadınlar matinesinde var. 

Kadınlar Matinesi Nedir?

Kadınlar matinesi nedir sorgulamasında karşılaştığımız ilk cevabın geçmiş yıllarda başlatılan ve sadece kadınlara özel olan eğlence ortamı olduğunu gördük. Geçmişte yapılan matinelerde kadınların bu eğlenceye katılmak için evlerinde yemek hazırlığı da yaptığı biliniyor. Ancak günümüz şartlarında kadınlar matinesi fix menü eşliğinde ve konsept belirlenmesi halinde daha eğlenceli hale gelmiştir. Eskiden çocuklarıyla katılan kadınlar, eğlencenin dozu daha da artması beraberinde kadın kadına eğlenmenin tadını da çıkarabilmektedir. 

Kadınlar Matinesine Kimler Gidebilir?

Kadınlar matinesine kimler gidebilir sorgulaması genel bir sorgulayış şeklidir. Ayrıca kadınlar matinesi deyince aklınıza ilk olarak evlenmiş ve çocuk sahibi olmuş olan kadınların toplanıp eğlendikleri ortam gelebilir. Fakat kadınlar matinesine 18 yaşını geçmiş olan her bayan katılım sağlayabilmektedir. Özellikle orta gelirli ve ev hanımlarını kapsıyor gibi düşünülse de her kadının eğlenmeye hakkı olduğu gerçeği değiştirilemez. Bu nedenle isteyen her kadının katılabileceğini belirtmeliyiz. 

Tüm detaylar için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Hızlı Teklif AlWhatsApp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Kadınlar Matinesi Bilet Fiyatı 

Kadınlar matinesi bilet fiyatı sorgulaması popüler şekilde arananlar arasında yer alsa da internet ortamında karşılaşılan fiyatın gerçeği tam olarak yansıtmadığını belirtmeliyiz. Çünkü konseptler mevsim uygunluğuna ve konseptin içeriğine göre değişmektedir. Enflasyon şartları ve genel durumları da göz önüne alınca fiyatlar kişi başı şeklinde değişebilmektedir. Net bir fiyat öğrenmek için katılım sağlamak istediğiniz matine organizasyon firmasıyla iletişime geçmelisiniz. Tekne turu organizasyon matine fiyatı içinde aynı şey geçerlidir. Fakat memnuniyet ve genel değerlendirme açısından en beğendiğiniz konseptin tekne turu organizasyon olacağını söyleyebiliriz. Çünkü içerdiği özellikler birçok mekândan daha geniş ve daha özenlidir. Genel bakımdan fiyat karşılaştırması yaptığınızda ise içerdiği özelliklere yönelik önemli farklarını görebilirsiniz. Bu da tekne turu organizasyonunun en iyi konsept olduğunu gösterir. 

 Faydalı Bağlantılar:

Kadınlara Özel Eğlence: Teknede Kadınlar Matinesi
Teknede Kadınlar Matinesi
Boğazda Kadınlar Matinesi

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Boğazın Ödüllü En İyi Tekne Organizasyon Firması, Teknede Düğün, Teknede Şirket Yemeği Wedding on the boat in istanbul

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com