GÜNDÜZ VE AKŞAM KADINLAR MATİNESİ PROGRAMI

Kadınlarla ilgili genel durumlardan biri de kendi aralarında yaptıkları eğlencelerdir. Biraz klişe gibi algılanan kadınlar matinesi aslında geçmişe uzantısı olan eğlence biçimidir. Ancak yeni trend moda akımıyla birlikte gündüz ve akşam kadınlar matinesi programı dikkat çekmeye başladı. Kadınlara uygun olan saat dilimleri arasında mükemmel eğlence ve doyurucu menülerle fevkalade ortamlar yaşanıyor. Tekne turu beraberinde başlayan bu programlar her çeşit eğlence türüyle kadınlara en uygun fiyat garantisiyle sunuluyor. Özellikle yaşamın telaşı, sorumlulukları ve stresinden bir nebze uzaklaşmak için en uygun fiyatlı kişi başı eğlence diyebiliriz. 

Tüm detaylar için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Hızlı Teklif AlWhatsApp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

 

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Kadınlar Matinesi En İyi Program

Kadınlar matinesi en iyi program eşliğinde ve tekne turuyla karşınızda diyoruz. Tüm personel ve eğitimleri sırf bu konsept için hazırlanmış diyebiliriz. İçerisinde yok yok diyebileceğimiz her şeyden var. dahasını isterseniz kişi başı uygun fiyat şekliyle daha da ilgi çekici konsepte dönüştü. Bu ortamda bulunup fotoğraf çektirmeniz bile şahane diyebiliriz. Hatta birçok genç kadın için muazzam fotoğraf çekilecek detaylar barındırıyor. Her yaştan kadın için geliştirilmiş olan bu konseptin sadece tekne turunda olduğunu belirtmeliyiz. Kısaca konsept içinden bazı detayları öne çıkaracak olursak aşağıdaki maddeler yeterli olacaktır. 

  • Soft içecek çeşitleri
  • Sınırsız çay ve fix menü
  • Oryantal raks şov
  • Canlı müzik 
  • Fasıl ekibi
  • Eğlence

Kadınlar Matinesi Kişi Başı Fiyatı

Kadınlar matinesiyle ilgili popüler sorgulamalardan biri de kadınlar matinesi kişi başı fiyatı olarak öne çıkmaktadır. Mekânlara ve konseptlere göre değişen fiyatlar enflasyon beraberinde de değişebilmektedir. Fakat en önemli durumun mekânlarla ilgili olduğunu belirtmek gerekiyor. Mekân dâhilindeki fiyatlarla ilgili bazı bilgilere internet aracılığı ile erişmeniz mümkündür. Fakat tekne turu organizasyon kapsamında gerçek fiyat bilgisi için iletişime geçmeniz önerilir. Bu sayede hem ödeme kolaylığı hem de rezervasyon öncelik fırsatını yakalamış olursunuz. Ancak net fiyat bilgisini paylaşmak doğru olmayacağından ilk öncelikli adımınızın iletişim kurma şekli olmasını öneriyoruz. 

İstanbul Kadınlar Matinesi

Türkiye’nin her şehrinde yapılan kadınlar matinesi programları en cazip ve en güzel atmosfer farkıyla İstanbul’da bulunuyor. Mekân alışkanlığı yönünden çoğu zaman aynı yeri tercih etmiş olmanız mümkün. fakat yenilik, trend ve gerçek değişikliği fark etmek istiyorsanız; İstanbul boğazının eşliğinde mavi suların üzerinde bir organizasyona katılmanızı öneriyoruz. Şahane bir gün ve zaman geçirmek için en uygun fiyatlı müthiş fırsat olduğunuza şüpheniz olmasın. Çünkü beklenti içine girebileceğiniz her detay organizasyon firması tarafından düşünülüp konsepte dâhil edilmiş. Bu nedenle araştırma yaparken tekne turu organizasyon firmasına ulaşmak için İstanbul kadınlar matinesi şeklinde de sorgulama yapabileceğinizi unutmayın.

Gündüz Matinesi

Bildiğiniz üzere kadınlar için her vakit dilimi değerlidir. Erkeklere nazaran hayatının her dakikasını planlı hale getiren kadınlar eğlenmeyi de hak ediyor. Bu sebeple akşam saatlerinin kendileri için mümkün olmayan zaman dilimi olması halinde gündüz matinesi olarak bilinen kadınlar matinesini de tercih edebilirler. Örnek vermek gerekirse; 15.00 ile 17.00 arası gibi saatler arasında yapılan matinelerin gündüz matinesi olduğunu belirtebiliriz. Bu saat dilimi değişken olabilir. Tabii mevsim koşulları da buna eşlik eden diğer bir kriter sayılır. 

Tüm detaylar için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Hızlı Teklif AlWhatsApp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

 

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Akşam Matinesi

Eğlencenin dozunu aştığı saat dilimleri genellikle akşam saatleridir. Günün yorgunluğunu atmak isteyen kadınlar için veya çalışan kadınlar için en uygun saatler akşam saatleri olabilmektedir. Tekne turu eşliğinde kadınlar matinesine katılan kadınlar eğlencenin gerçek halini görebiliyorlar. Gündüz matinesi de eğlencelidir ama akşam matinesinin daha güzel olduğunu belirtelim. İstanbul boğazı manzarası, loş ışıklar, canlı müzik keyfi ve doyasıya eğlencenin tam gaz devam ettiği konsept akşam matinesi olarak geçmektedir. Fiyat ve rezervasyon bilgisi için iletişime geçtiğinizde hangi saat dilimleri size uygunsa onu tercih edebilirsiniz. Kısaca kadınların matine özgürlüğünü iki katı eğlenceye çıkaran program tekne turu organizasyonundadır. 

Faydalı Bağlantılar:

Kadınlara Özel Eğlence: Teknede Kadınlar Matinesi
Teknede Kadınlar Matinesi
Boğazda Kadınlar Matinesi

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Boğazın Ödüllü En İyi Tekne Organizasyon Firması, Teknede Düğün, Teknede Şirket Yemeği Wedding on the boat in istanbul

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com