İSTANBUL’DA TEKNEDE GÜNDÜZ VE AKŞAM KADINLAR MATİNESİ

Günümüzün eğlence programlarından biri olan kadınlar matinesi İstanbul’da tekne turu organizasyonu eşliğinde düzenleniyor. Özellikle son yıllarda daha da popülerleşen bu akım İstanbul’da teknede gündüz ve akşam kadınlar matinesi olarak ön plana çıkıyor. Genel bakımdan tek düze olmayan bu döngü her iki alternatif şekliyle dikkat çekiyor. Hem gündüz hem de akşam matinesi olarak öne çıkan kadınlar matinesi detayları ise aşağıdaki gibi özetleniyor. 

 Sınırsız çay ve soft içecekler
 Güne özel detaylandırılmış konsept çeşitliliği
 Oryantal
 Canlı müzik
 DJ performansı 
 Oryantal 

Her zaman yaptığınız şeylerle ilgili seviye atlayarak ilerlemek istiyorsanız; kendinize uygun olan eğlence seçeneğini tercih etmelisiniz. Çünkü insanın enerjisini tamamlayan en önemli şey gün içinde yaşadığı güzel anlardır. Anın tadını çıkarmak içinde İstanbul tekne turu organizasyonu tercih edilmelidir. 

Tüm detaylar için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Hızlı Teklif AlWhatsApp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

İstanbul’da Akşam Matinesi 

İstanbul’da akşam matinesi şahane eğlence dozuyla gelmiş geçmiş en beğenilmiş mekân programlarına bile fark attı. Tekne turunda yapılması sebebiyle boğaz manzarası, açık hava, gizlilik ve temiz ortam koşulları en baştan sağlanabiliyor. Ayrıca saat dilimleri veya mekâna giriş çıkışlar gibi sorunlar yaşamıyorsunuz. Son derece eğlenceli ortamın tadını en uygun fiyata çıkarabiliyorsunuz. 

Gündüz Matinesinin Farkı 

Kadınlar için zaman konusu çok göreceli ve değişken bir kavramdır. Her anı değerlendirmek, 5 dakikalık bir kahve zevkiyle birçok işi yapmak bile heyecan vericidir. Bu anlamda eğlencenin sınırını aşmış olan gündüz matinesinin farkı da öne çıkmaktadır. Çünkü akşam saatlerinde dışarı çıkmak istemeyen veya işi olan bayanlar için alternatif bir seçenek sayılmaktadır. Gündüz matinesi tıpkı akşam matinesi gibi eğlencelidir. İçerik yapısı aynıdır. Ancak gün ışığı beraberinde yapıldığından deniz manzarası eşliğinde fotoğraf çekimi yapmanız mümkün olur. 

Canlı Müzik Eşliğinde Kadınlar Matinesi

Canlı müzik eşliğinde kadınlar matinesi geçmiş yıllardan beri kadınların ilgi gösterdiği bir eğlence türüdür. Şarkıyı söyleyen sanatçıya eşlik etmek, hareketli müziklerde dans etmek ve hatta kadınların kendi aralarında para takma şakası gibi şeylerde bulunmaları her daim canlı müziğin bir başka keyif yönünü öne çıkarmaktadır. Gelmiş geçmiş en iyi eğlencedir. Çünkü TV kanallarında bile canlı müzik keyfini izlerken mest olan insanlar vardır. Bununla birlikte müziğin ruhun gıdası olduğunu da unutmamak gerekir. Kısaca canlı müzik ve çok daha fazlasını yaşamak için en iyi seçim kadınlar matinesidir. 

Kadınlar Matinesi Ne Zaman?

Kadınlar matinesiyle ilgili araştırmalar devam ederken sıkça sorulan sorulardan birine daha denk gelmiş bulunuyoruz. Kadınlar matinesi ne zaman sorgulaması tekne turu organizasyon firmasının belirlediği tarih aralıklarıdır. Net bilgi öğrenebilmek adına firma ile iletişime geçmeniz uygundur. Ayrıca konsept, fiyat veya hangi zaman aralığındaki matineyle ilgili olarak ta bilgi almanız mümkündür. çeşitli zamanlarda seçkin bir konsept ve performansı yüksek bir kalitedeki matine için şimdiden iletişime geçmeniz uygun olacaktır. çünkü konsept gereği çok hızlı rezervasyon sistemini dolduran eğlence türüdür. 

Tüm detaylar için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Hızlı Teklif AlWhatsApp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

 

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Kadınlar Matinesi Nerede Olacak?

Kadınlar matinesi nerede olacak sorgulaması genel bir soru tipi olsa da bu sorunun mekânlar için daha uygun olduğunu belirtmeliyiz. Çünkü tekne turu eşliğinde yapılan kadınlar matinesi tekne organizasyonun kalkış yerinden İstanbul boğazı manzarası eşliğinde gerçekleşiyor. Mükemmel bir ambiyans ve harikulade bir konseptin yeri İstanbul boğazıdır. Derin suların üzerinde ilerleyen büyük tekneler yüksek kişi sayısı kapasitelidir. Ortalama 500 kişi üzerinde tekne kapasitesi sayesinde çok rahat ve mükemmel bir ortamda yer alabilirsiniz. 

Arkadaşlarınızı, sevdiklerinizi veya özel bir anı kutlamak adına sürpriz yapmak istediğiniz yakın tanıdıklarınızı kadınlar matinesine davet edebilirsiniz. Bu eğlence programından faydalanmak için kadınlar matinesi organizasyonunu yapan firmayla iletişime geçebilirsiniz. Kısaca en iyi konsept ve en iyi eğlencenin yapılabildiği tekne turları, kadınlar matinesine de yer vermeye başladı. Yer bakımından ise Avrupa yakasından tekneye girişler mümkün diyebiliriz. 

Faydalı Bağlantılar:

Kadınlara Özel Eğlence: Teknede Kadınlar Matinesi
Teknede Kadınlar Matinesi
Boğazda Kadınlar Matinesi

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Boğazın Ödüllü En İyi Tekne Organizasyon Firması, Teknede Düğün, Teknede Şirket Yemeği Wedding on the boat in istanbul

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com