KADINLAR MATİNESİ AVRUPA YAKASI

Geçmişten bu yana kadınların bir araya gelip zaman geçirdikleri ortamlar ilgi çekmektedir. En ufak kahve sohbeti bile kadınların stres atma zamanlarına eş değerdir. Bu değerli ortamları daha da renkli atmosfere çeviren kadınlar matinesi Avrupa yakası beraberinde sizlerle olacak. En değişik ve en ilgi çekici format beraberinde tekne konsepti dâhilinde yapılan organizasyonlar fiyat açısından da uygunluk taşımaktadır. Tanıdık arkadaşlarınız ve birçok diğer kadın arkadaşla tanışıp eğleneceğiniz bir ortam aradığınızda tekne organizasyonu sayılan kadınlar matinesi vazgeçilmeziniz olacak. 

Tüm detaylar için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Hızlı Teklif AlWhatsApp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

 

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

İstanbul’da Kadınlar Matinesi Nerede?

İstanbul’da kadınlar matinesi nerede sorgulaması son dönemin en popüler araştırmalarından biri oldu. Kadınların bir araya toplanıp eğlendikleri ortamda neler var neler? Tabii önce sorumuzu cevaplayacak olursak kadınlar matinesinin yeri Avrupa yakasına uzanan sahil kesimindeki teknelerde diyebiliriz. Rezervasyon için iletişim kurduğunuzda tekne organizasyon firması daha detaylı yer bildirimi yapmaktadır. Fakat aklınızda daha detaylı kalabilmesi için İstanbul boğazı tekne turu organizasyonu şeklinde de düşünebilirsiniz. 

İstanbul Boğazında Kadınlar Matinesi Fırsatı 

İstanbul boğazında kadınlar matinesi fırsatı Eylül ayından itibaren tam gaz ilerliyor. Yıl geneline yayılan organizasyonlar, rezervasyonları da beraberinde getiriyor. Kişi başı ücreti oldukça uygun olan bu organizasyonlar tamamen tekne içinde yapılıyor. Aklınıza gelen ufak bir tekne olmasın. Çünkü tekne kapasitesi bir hayli büyük ve son kalitede diyebiliriz. konsept genişliği sayesinde içerisinde her şey var. Matine fırsatına kısaca göz atacak olduğumuzda nelerin bulunduğunu aşağıdaki maddelerle sıralamamız mümkün. 

 Tekne turu 
 Mevsime uygun belirlenen menüler
 İçecek çeşitleri
 Canlı müzik 
 Fasıl grubu
 Konsept içine dâhil olan çeşitli eğlenceler
 Oryantal dansöz 

Maddeler kısaca belirtilmiş olsa da tekneye girdiğiniz an matinenin ihtişamını yaşayacaksınız. 

Kadınlar Matinesi Konsepti

Kadınlar matinesi konsepti her organizasyon türünde farklıdır. Ancak günümüzün trendi haline dönüşmüş olan tekne turu organizasyonları ile baştan aşağı farklılaşabilmektedir. Bu nedenle tek bir konsept türü belirtmek yanlıştır. Çünkü önemli tarihleri de düşündüğünüz zaman her güne özel yapılabilecek organizasyon türünün farklı beklenti oluşturduğunu söyleyebiliriz. Kısaca kadınlar matinesi konseptiiçinde sınırsız çay, soft içecek, raks, canlı müzik, fasıl ekibi, boğaz manzarası, şahane eğlenceli ortam ve çok daha fazlasını sayabiliriz. 

Kadınlar Matinesi Ne Kadar?

Kadınlar matinesi hakkında çok sorgulanan popüler sorulardan biri de kadınlar matinesi ne kadar sorusudur. Bu sorunun cevabına yönelik internet araştırmalarınızda kişi başı fiyat bilgisi görmeniz mümkündür. fakat konsept içeriği her zaman değişken olabileceği için net fiyat belirtmek veya belirtilmesi yanlış olabilir. Bu yüzden tekne turu organizasyon firmasıyla iletişime geçerek fiyat bilgisi almanız doğru olacaktır. Fiyat öğrenme sonrası veya ödeme şeklinizle birlikte rezervasyonunuzu da yaptırabilirsiniz. Ayrıca sadece kendiniz için değil; arkadaşlarınız içinde rezervasyon oluşturabilme hakkınız vardır. Sürpriz bir hediye gibi sevdiğiniz arkadaşınıza kadınlar matinesi eğlencesi hediye edebilmeniz bile mümkündür. özellikle yıl sonu beraberinde gelen yılbaşı partilerinin üzerine çıkacak bir konsept ve eğlence türü olduğunu da belirtmek gerekiyor. 

Tüm detaylar için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

Hızlı Teklif AlWhatsApp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us:
0532 152 68 96 - 0555 616 96 96

 

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Boğazda Yemek Ve Sınırsız Eğlence

Kadınlar matinesiyle ilgili en iyi başlığın boğazda yemek ve sınırsız eğlenceolduğunu düşünüyoruz. Nefis hava ve muhteşem atmosfer eşliğinde eğlenebilmek mükemmeli aratmayan bir güne eşittir. Stres atabileceğiniz, rahat davranabileceğiniz, gözlerden uzak ve sadece kendi sevdiğiniz arkadaşlarınızla olacağınız bu ortam muazzam denilecek ölçütte tasarlanmıştır. Tekne turu organizasyon ekibinin mükemmel başarısı sayesinde matine konsepti adeta seviye atlamıştır. Tek bir mekân ya da kapalı bir alanda toplanıp ter kokuları içinde rahatsız olmaktansa denizin üzerinde büyük tekne içinde eğlenmek daha eğlenceli olacaktır. Tahmin ettiğiniz üzere tekne keyfi bile insana huzur verecek bir şeydir. Bu yüzden yakında gerçekleştirilecek matine fırsatlarını kaçırmayın ve tekne turu organizasyon firmasını yakın takibe alın diyoruz. İnanın bu fırsatla karşılaştığınız andan itibaren eğlenceye bakış açınız değişip seviye atlayacaktır. 

 Faydalı Bağlantılar:

Kadınlara Özel Eğlence: Teknede Kadınlar Matinesi
Teknede Kadınlar Matinesi
Boğazda Kadınlar Matinesi

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Boğazın Ödüllü En İyi Tekne Organizasyon Firması, Teknede Düğün, Teknede Şirket Yemeği Wedding on the boat in istanbul

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com