KİLİSE DÜĞÜNÜ İÇİN SIRA DIŞI SÜSLEME FİKİRLERİ

 

Sıradan şeylerden çoğu kişi etkilenmeyebilir. Ancak süregelen veya gelenek haline dönüşen şeyleri her kültür kendi benimsemesi şeklinde yapmak ister. Bu durum farklı anlaşılabilen birçok konuyla bağdaşmış bir haldedir. Kilise düğünü için sıradışı süsleme fikirleri de bu konudan yola çıkan bir durumdur. Pek çok kilise düğünlerinde kullanılan detayların birbirine benzerlik göstermesi mümkündür. Bu durum organizasyon firmasının yeterlilikleriyle de ilgilidir. Ancak işinin uzmanını seçtiğinizde çok daha fazlasına erişim sağlayacağınızı ve daha etkileyici bir görsellik sunabileceğinizi bilmelisiniz.

Teklif almak ve bize ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz. 
Whatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us.
Write on WhatsApp

Kilise düğünü için sıradışı süsleme fikirleri arasında düğün törenine veya geleneklerine göre farklı şeylerde uygulanabilmektedir. Uçurulan güvercinler, uzun mumların gelin tülüyle süslenmiş olması, uzun ve etrafı çok aydınlatan avizeler ya da videografi çekimi yapılacağında kullanılan teknik detaylardan da bahsetmek mümkündür. Çünkü her konu birbiriyle ilişkilidir. Ayrıca protestan düğünü olması, ermeni düğünü olması veya Katolik ya da Ortodoks oluşu bile farklı konseptlerin uygulanmasını sağlayabilmektedir. Kişisel tercihler ve istekler beraberinde organizasyon firmasının sunacağı atmosfer ve çeşitlilik hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için iletişime geçmeniz yeterlidir.

Kilise Düğün Alanının Süslenmesi

Kilise düğün alanının süslenmesi kapsamında beyaz çiçeklerin modellerinden, uzun ve cam vazolardan, tül detaylarından veya altın renk tonundaki simgelerden çokça faydalanılmaktadır. Sade ve şık tasarımların hâkimiyet göstereceği bir kilise düğününde sıradışı alternatiflerde bulunur. Davetlilere özel durumlar, gelin ve damada takı takılmasında kullanılacak süslü dekoratif ürünler bunlardan biridir.

Kilise Düğünlerinde Dini Tören Özelliği

Kilise düğünleri konusuna değinmişken öncelikle kilisede yapılan düğünlerin aslında dini tören olduğunu söylemek gerekiyor. Çünkü kiliseler aynı zamanda yıllardan beri Hristiyanlığın ibadethanesi olarak biliniyor. Özel bir durum içermesi nedeniyle sazlı sözlü veya çalgılı bir düğün hayal etmemeniz gerekiyor. Giriş müziğiniz bile kilise kurallarına uygun şekilde özenle seçilmesi gerekir. Dini törenler olması nedeniyle dürüstlüğü, istekliliğinizi ve saflığınızı öne çıkartabilen dekorasyon modellerinin uygun olduğu bilinmektedir. Kilise düğünlerinde dini tören özelliği genel bakımdan bahsettiğimiz konularla ilişkilidir. Bu yüzden daha sade bir anlayış şekliyle durumu incelemelisiniz.

Kilise Nikâhı Konsepti

Kilise nikâhı konsepti ilgi çekici görsellere de ulaşmanızı sağlayan ilk adımdır. Daha doğrusu nasıl bir nikâh istediğinizi ve yapmak istediğiniz şeylerle nasıl bağdaşacağını bu konu ile açığa çıkarmanız mümkün olacaktır. Genel bakımdan kilise nikâhı konseptlerinden bahsedecek olursak aşağıdaki sıralama seçim yapmanızda en iyi alternatif olacak diyebiliriz.

  • Sade ve şık kilise düğün konsepti

  • Ruhani bütünleyici düğün konsepti

  • Dini bütünleyici düğün konsepti

  • Resmi düğün konsepti

  • Kış düğünü konsepti

  • Yaz düğünü konsepti

Yukarda belirlediğimiz sıralama dışında ilkbahar veya sonbahar temalı konseptlerinde öne çıkmasının mümkün olduğunu söyleyebiliriz. Ancak kişisel istekleriniz beraberinde organizasyon firmasının sunabileceği alternatifleri de göz önünde bulundurabilirsiniz. Ve emin olun ki her şeyiyle tas tamam ve tek kelimeyle mükemmel diyeceğiniz bir organizasyon geçirmiş olursunuz.

Kış Temalı Kilise Düğün Konsepti

Hristiyan halkı için noel zamanlarının ne derece önemli olduğunu biliyorsunuzdur. Kilise düğün törenleri bakımından kış dönemi de tercih edilebilecek bir süreçtir. Ancak tam olarak noel günü olmaması gerekir. Bu tarih öncesinde veya soğuk hava koşullarına uygun kış temalı kilise düğün konsepti yapılabilenler arasındadır. İçinizdeki saflığı ve temizliği belirten beyazın farklı dekorlarla öne çıkışı oldukça mest edici olabilmektedir.

Teklif almak ve bize ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz. 
Whatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us.
Write on WhatsApp

Yaz Temalı Kilise Düğün Konsepti

Yaz temalı kilise düğün konsepti kapsamında içinizi açacak ferah ve doğal dekor fikirlerinden yararlanılmaktadır. Yılın trend renk tonları bu temada önemli bir hakimiyet kazanır. Hem kilise yapısına hem de günümüz şıklığına uygun dini nikâh törenlerinin mükemmel sınırlar içinde sınırsız görüntüleri öne çıkabilmektedir. Tabii bu konseptleri özelleştiren durumlardan biri de profesyonel organizasyon firmasının profesyonel çekim personelleridir. Bu sayede en şık ama aynı zamanda sade törenler yapabilmeniz mümkündür.

Faydalı Bağlantılar:

Kilise Düğünü Süsleme Bütçesi Nasıl Belirlenir?
Kilise Süslemeleriyle İlgili Yanlış Bilinenler
Kilise Düğünü Sık Sorulan Sorular

 

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Boğazın Ödüllü En İyi Tekne Organizasyon Firması, Teknede Düğün, Teknede Şirket Yemeği Wedding on the boat in istanbul

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com