KİLİSE DÜĞÜNÜ İÇİN DIY SÜSLEME FİKİRLERİ

Hristiyan halkının yıllardır gelenek haline dönüştürdüğü kilisede nikah törenleri veya dini nikah törenleriyle ilgili pek çok konsept günümüz koşulları beraberinde çoğalmış bulunmaktadır. Bakış açılarını doğrudan etkileyen konularla ilişkili olarak düğün konseptine en uygun seçeneklerin bulunması gereken süsleme fikirleri de yine buradan öne çıkan bir durumdur. Çünkü kilise düğünü için birçok konuda araştırma yapılır. Ayrıca en ufak detay bile çok önemsenmektedir. Kilise düğünü için DIY süsleme fikirleri çokça ilgi görmeye başlamış bir konudur. DIY süsleme şekli bildiğiniz üzere aynı şekil bir süs şeklini ifade etmez. Tam aksine özelleştirilmiş ve kişiselleştirilmiş durumu öne çıkarıp el emeğini yansıtan süsleme modelleri şeklinde yorumlanan ifadedir.

Teklif almak ve bize ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz. 
Whatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us.
Write on WhatsApp

Kilise düğünü için DIY süsleme fikirleri kapsamında organizasyon firması tarafından dönemin en yeni ve trend dekorasyon süslemeleri dikkat çekmektedir. El emeği denilen çalışmalar en çok ilgi gören yeni tasarımlar olacak diyebiliriz. Çünkü insanlar kendilerine özel bir şey yapılması ve uygulanması halinde daha çok mutlu olmaktadır. Bu sayede daha mutlu olacakları bir tören ve kendilerine anı olarak kalabilecek hatıralarda bırakabilmektedir. Klasikten kaçınarak özelleşme ve yeniliklere açık olma anlamında da bu konuyu yorumlamak mümkündür.

Kilise Düğünlerinde Farkındalık Oluşturan Süslemeler

Kilise düğünlerinde farkındalık oluşturan süslemeler öncelikle belirlenen düğün temasına veya konseptine uygun şekilde tasarlanmaktadır. Belirlediğiniz düğünün tarihi de çok önemlidir. Kış aylarında kış konseptine uygun çalışmalar öne çıkarken yaz, ilkbahar veya sonbahar aylarında daha değişik konseptlerin uygulanması ve süsleme sanatının konuşturulması da mümkün olacaktır. Farklılık hissettiren ayrıcalıklarda gelin ve damadın isimlerinin baş harflerini oluşturan özel süslemeler öne çıkmaktadır. Aynı zamanda sevip benimsedikleri özel simgelerinde sıradışı şekilde süslemelerde kullanılabilmesi mümkün olmaktadır.

Kilise Süslemeleri

Kilise süslemeleri genel bakımdan her insanın ilgisini çekebilecek güzel görsel yansımalar sayılabilmektedir. Her insanın zevkine hitap eden anlayış şekliyle doğrudan uyumlu olabilecek kilise süslemeleri aşağıdaki konseptlere göre belirlenmekte ve kişisel isteğinizle özelleştirilebilmektedir.

  • Zarif ve sade konseptler

  • Kış konseptleri

  • Yaz konseptleri

  • İlkbahar-Sonbahar konseptleri

  • Yılın modası konseptleri

  • Ritüel konseptler

Genel bakımdan en son maddede belirtmiş olduğumuz ritüel konseptler kısmına aklınız takılmış olabilir. ancak Hristiyan halkına özgü olan ritüel anlayışının çok daha farklı bir benimsenişe ait olduğunu söylemeliyiz. Sıkça ve her konuyla bağdaşan bu durum aynı zamanda aşka, sevgiye ve evliliğe olan bağlılık ve saygınızı da gösterecek bir konsept çalışmasıdır. Oldukça etkileyicidir. Sıradışı alternatifler veya DIY süsleme teknikleri de yine bu özerklikle öne çıkmaktadır.

Kilisede Düğün Merasimi

Kilise düğünleri hakkında pek çok konu öne çıkıyor olup en ufak detay bile defalarca sorgulanabilmektedir. Kilisede düğün merasimi veya töreni neden yapılır sorusu en çok sorgulanan ve yıllardan beri merak edilen genel bir sorudur. Kilisede düğün merasimi Hristiyan çiftlerin tam anlamıyla birleştirilmesi adına yapılması gereken dini bir gerekliliktir. Dini görevlerini yerine getirme amaçlı kilisede gerçekleşmesi gereken törenler kilisenin din görevlisi eşliğinde yapılmaktadır. Resmi nikâhlarının kıyılması ardından vaftiz anne ve babalarının yanı sıra ailelerinin ve katılımcı davetlilerin huzurunda yemin ederek evlilik birliğine adım atmalarını anlatır. Ayrıca önemli bir gelenek olması nedeniyle halk tarafından ince ayrıntısına kadar bilinen ve önemsenen bir törendir. Hatta resmi nikâhtan daha çok önemsendiğini de söylemek gerekir.

Teklif almak ve bize ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz. 

Whatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us.
Write on WhatsApp

Kilisede düğün merasimi sırasında çiftlerin birbirine karşı yemin edişi ve ömür boyu birbirlerini seveceklerine dair söz vermeleri genel bir anlayıştır. Fakat kilisedeki düğün merasimleri hiçbir zaman resmi nikâhı olmayan çiftlere yapılmaz. Aynı şekilde şahitliğe uygun olmayan çiftlerin şahitliği kabul edilerek gerçekleştirilmez. Gerçekten ruhsal anlamda birbirine adanmış çiftler ve seven kişiler için uygun bir dini kilise merasimidir. Hazırlanan her şey özenle seçilmiş, benimsenmiş olmalıdır. Ayrıca mevcut ihtiyaçların eksiksiz olarak tamamlanmış olması gerekliliği vardır.

Faydalı Bağlantılar:

Kilise Düğünü Süsleme Bütçesi Nasıl Belirlenir?
Kilise Düğünü En İyi Süsleme Fikirleri
Kilise Düğünü İçin En İyi Aydınlatma ve Dekorasyon Fikirleri

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Boğazın Ödüllü En İyi Tekne Organizasyon Firması, Teknede Düğün, Teknede Şirket Yemeği Wedding on the boat in istanbul

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com