YAT KİRALAMA ADIMLARI

Denizi ve doğanın güzelliğini doyasıya hissedeceğiniz mavi yolculukların en güzelini yaşamak için sizlere yat kiralama organizasyonlarında daima en güzel ve en eğlenceli seçenekleri sunuyoruz. Peki bu eşsiz yolculuğa katılmak için neler yapmanız gerekiyor? Güzel bir yat kiralama için planlamanız gerekenlerin dikkat etmeniz gereken noktaların altını çizdik. Sizler için kiralık yat turu ile ilgili merak edilenleri tek tek tüm açıkladık.

Tarih Belirleme

Vip yat kiralama organizasyonlarının en önemli adımı iki taraf için de tarih belirleme kısmıdır. Joy tekne Organizasyon yat turları hizmetini Ege ve Akdeniz’ in en güzel zamanları olan nisan ve ekim arasında sizlere sunmaktadır. Zira denizin ve hava koşullarının en uygun olduğu yat tatilinin en güzel zamanlarıdır. Erken rezervasyon sayesinde sezonun en yoğun zamanları olan temmuz ağustos gibi aylarda kiralık yat tatiliniz belirlediğiniz günü kaçırmaz ve yıllık izninizi kişisel planlarınızı bozmamış olursunuz. Bizler içinse yat turlarının çıkış ve geliş tarihlerini belirleyip tüm hazırlıklarımızı tamamlamak ve kaliteli hizmet vermemiz için vip yat kiralama konusunda erken iletişime geçmek avantajlıdır.

Rota Seçmek

Göcek yat kiralama organizasyonumuz Göcek kalkışlı olup gün ve rota seçimi sizin tercihlerinize göre düzenlenmektedir. Günlük belirli seyir saatleri denizde yapılacak aktiviteler ya da gezilecek yerler tamamen sizin gitmek istediğiniz yerler tamamen sizin zevkinize göre belirlenir. Karaya çıkmak istediğiniz zamanları ve koyları  önceden belirtmeniz hem kiralık yat çalışanları için hem verimli bir tatil geçirmeniz için önemlidir. Göcek kiralık yat turlarında dilerseniz rotanızı Akdeniz’e çevirip Kaş, Kalkan, Olimpos’un eşsiz kıyılarında yüzebilir Kekova’yı ve Kaputaş plajında turkuazın en berrak tonlarını seyredebilirsiniz. Karada geçirmek istediğiniz zamanı belirleyip Joy Tekne Organizasyon  Göcek yat kiralama farkı ile dilerseniz Likya yolunda yürüyüş yapabilir, tarihi ve antik kentleri seviyorsanız Kaş Antik Tiyatrosu, Xanthos Antik kenti gibi mekanlarda tarihi yaşayabilirsiniz.

Göcek yat kiralama turlarımızın sunduğu bir diğer rota ise Bodrum’a ilerlerken Dalyan’da karetta karettalarla birlikte İztuzu Plajında yüzebilir, Marmaris’te Palamutbükü, Kumlubük’ün yeşile en çok yakışan sahilerinde günü tamamlayabilirsiniz.

Bodrum yat kiralama hizmetinde seçeneklerimiz sadece yurt içiyle sınırlı değil. Yunan adalarını tercih etmeniz durumunda ekibimiz sizleri en çok tercih edilen adalar orasında olan Simi, Limsi , Patmos  ve daha birçok yere kiralık yat turu ile ulaştırıyoruz.

Tatil Bütçesi

Vip yat kiralama denildiği zaman herkesin aklına ilk olarak fahiş rakamlar gelmektedir. Ancak gözde tatil beldelerimizden Bodrum, Göcek, Marmaris kiralık yat ile keşfetmek isteyenler için birçok otel ve restaurantın tam pansiyon hizmeti ile karşılaştırıldığında fiyatının ne kadar makul olduğu bir gerçektir.  Bodrum yat kiralama siz değerli müşterilerimizin belirttiği tarih, kiralık yat süresinin ne kadar olduğu ve kişi sayısına göre tamamen size en uygun şekilde ücretlendirilmektedir. Dilerseniz ekonomik mütevazı bir kiralık yat hizmeti alabilir dilerseniz  vip yat  kiralama hizmetinde en lüks menü ve donanımlardan hayal ettiklerinizin çok daha üstünde yararlanabilirsiniz.

Teknede Yiyecek İçecek Hizmetleri

Göcek yat kiralama ile çıkacağınız tatilde tabi ki dinlenmek, eğlenmek, yüzmek kadar yeme içme de nasıl organize edileceği aklınıza takılan sorulardan.  Katı kurallarla hapsolmayan tamamen kendi damak tadınıza ve ekonomik durumunuza göre ekibimiz ile beraber belirleyeceğiniz menü seçeneklerimiz ile temel yiyecek içecek malzemeleri temin edilir. Kiralık yat mutfağımızın soğutucularında saklanır. Burada dikkat etmeniz gereken husus alerjiniz olan bir deniz ürünü ya da herhangi bir yiyecek varsa veya özellikle olmasını istediğiniz bir yemek varsa ekibimizi bilgilendirmenizdir. Alkollü ya da alkolsüz olarak belirleyeceğiniz menü seçenekleri kişi sayısına uygun olarak hazırlanmakta ve vip yat kiralama eksiksiz olarak müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır.

Ulaşım

Göcek kiralık yat turlarında Joy Tekne Organizasyon sizlere sadece tur sırasında değil tatilinizin her anında en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Karadan ya da bulunduğunuz hava limanından servisler aracılığı ile sağlanmaktadır. Tur bitişinde de yine aynı ulaşım olanakları Joy Tekne Organizasyon yat kiralama farkı ile sizlere sağlanmaktadır.

Yatta Yaşam

Gelelim en güzel kısma. Göcek, Bodrum, Marmaris kiralık yat ile keşfedilmek için sizleri beklerken kiralık yat personelimiz de sizlere en iyi hizmeti sunmak için Joy Tekne Organizasyon vip yat kiralama farkı ile hazır olacaktır. Sizleri güler yüz ile karşılayan personelimiz evinizde hissettirmek için odalarınıza yerleşmenize yardımcı olup yat düzenini sizlere anlatacak adapte olmanıza yardımcı olmaktadır. Bilinmesi gereken tüm detaylar sizlerle paylaşılırken mavi yolculuğun ilk anları başlamış olur.

Genel olarak Bodrum kiralık yat organizasyonlarında en son demirlenen koy ya da liman gecenin geçirileceği yer olmaktadır. Sabah uyandığınızda kendinizi denizin ortasında bulup kendinizi denize bırakabilir ya da hemen kahvaltı masasına oturabilirsiniz.  Göcek yat kiralama organizasyonunda gün içerisinde dilerseniz kitabınızı okuyup keyfini çıkabilir ya da seçtiğiniz koylarda kara ile buluşup yeni yerler ve tatlar keşfedebilirsiniz. Gün içerisinde dilediğiniz aktiviteyi uygularken öğle ve akşam yemekleriniz ve beş çayı gibi ara öğünleriniz siz bekletilmeden hazırlanmış olur.

Doğa ve kültür turlarına katılabileceğiniz kendiniz ile baş başa kalabileceğiniz Bodrum yat kiralama tatilinizin en güzel şekilde tamamlanmasını sağlar ve sizin mutluluğunuz ile hizmet ve organizasyonlarını gelecek turlar hazırlar.

Erken rezervasyon ile vip yat kiralama hizmetinden en uygun şekilde yararlanmak en güzel koy ve kıyılarda mavinin benzersiz tonlarını keşfetmek için tek yapmanız gereken bize ulaşmak. Bir telefon kadar yakınınızda olan Joy Tekne Organizasyon farkı ile en güzel tatilinize çıkmak için iletişime geçin.

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Bodrum, Göçek, Marmaris, Fethiye Yat kiralama. Ailenizle veya arkadaşlarınıza özel tutacağınız yat ile tatilin keyfini çıkarın.

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com