VIP YAT KİRALAMA

Denizin ve yeşilin en güzel tonlarını bahşettiği ülkemizin en güzel yerlerini, sakinliği ve büyüleyiciliği ile sizi saran atmosferini hem her an evinizdeymiş gibi özel hem de tüm dünyayı keşfediyormuş gibi sıra dışı bir deneyimle gezmek ister misiniz? Hem de sıradan bir otel odasına günlerinizi ayırmadan üstelik bütçenizi de sarsmadan. Joy Tekne Organizasyon olarak yat kiralama hizmetinde dilediğiniz bütün imkanları sunarak tamamen size ve sevdiklerinize ait bir dünyayı dilediğiniz gibi donatıp sizin için hazırlıyoruz.

Gündelik hayatın bütün yorgunluğunu karada bırakıp vip yat kiralama konusunda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan her sabah evinizde uyanıyormuşçasına doğal ve nezih bir ortamda güne başlayarak kalabalıktan ve tatil karmaşasından uzak ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirebileceğiniz kiralık yatlarımız geniş ve ferah ortamı ve sade dizaynıyla kendinizle baş başa kalmak için hiç şüphesiz en doğru seçim olacak.

Dilerseniz sakin bir kıyıda saatleri ve günleri devirirken kendinizi Bodrum’un, Marmaris’in serin sularına istediğiniz an bırakarak yüzmenin keyfini çıkarabilir ya da gezilmedik yer bırakmadan odanızdan veya güverteden içeceğinizi yudumlayabilirsiniz. Hizmet ve servis konusunda tüm opsiyonları tarafınıza bırakan Joy Tekne Organizasyon ile alkollü ya da alkolsüz içecek seçenekleri eşsiz mutfak ve harika lezzetler denizin ve yeşilin en güzel manzaralı sadece bir tık uzağınızda.

Kiralık motoryat ile tatile çıkmanın en önemli avantajlarından biri ise tek bir yere bağlı kalmadan dilediğiniz kadar dilediğiniz kadar konaklayabilir istediğiniz zaman en bakir koyları keşfedebilir Ege ve Akdeniz’de mavinin bin bir tonuyla buluşabilirsiniz. Mutfağı, lavabosu, geniş yatak odaları baştan sona gereksinim duyacağınız tüm malzemeleri ile aklınıza hiçbir şey takılmadan ekstra hiçbir masraf ya da alışveriş yapmadan dört dörtlük bir gezi fırsatı sunuyoruz. Ufku göz ucuyla taradığınızda uçsuz bucaksız denizin tüm ihtişamıyla büyüleyen Göcek kiralık yat organizasyonu ile Göcek’ten başlayarak  en mutlu anılarınızdan biri olacak organizasyonlarımız için erken rezervasyon ile cazip olan fiyatlardan daha da uygun fiyata yararlanma imkanı sunuyoruz. Göcek yat kiralamada da her alanda olduğu gibi önceliğimiz siz müşterilerilerimizin memnuniyeti ve mutluluğu bizleri her an güzel bir şekilde hatırlaması en büyük arzumuzdur.

Ege’nin en uzun ve en güzel sahillerini keşfederken her anınızı dolu dolu yaşamak otelden ya da tatil köyünden ulaşım ve yemek gibi temel ihtiyaçlar için mola verme gereksinimi hissetmeksizin yirmi dört saati sizin belirleyeceğiniz rota çerçevesinde ilerleyen bir günden daha özel çok az şey vardır. Muğla’nın en güzel beldelerinden olan Marmaris kiralık yat ile keşfedilmeyi bekleyen ayrı bir cennette gözlerinizi açtığınızda denizi selamlayabilir özel suitinizde dilerseniz ailenizle dilerseniz arkadaşlarınızla en özel anlarınızı paylaşabilirsiniz.

Kahvaltı saatini kaçırmak, açık büfede sıra beklemek iş ve özel hayatın stresinden kaçmışken kalabalığın tam ortasına düşmek sıkıntılar olmadan kendi rafine tatil cennetinizi yaratabilir dilediğiniz seçenek ve bütçeye göre sunulan yat ve teknelerimiz ile kendinizi şımartabilirsiniz.

Ege’nin İncisi her tatilin gözdesi olan Bodrum yat kiralama için ilk tercih edilen yerlerin başında gelmektedir. Birçok seçenek ve firmanın olduğu bu alanda kalite ve kusursuzluk güvencesi veren Joy Tekne Organizasyon olarak biz Bodrum kiralık yat seçenekleri arasında yine her alanda olduğu gibi adımınızı attığınız ilk andan en son ana kadar her anınızı kusursuz konforla kuşatmayı vadediyoruz.

Siz de muhteşem bir tatil ya da gezi deneyimi yaşamak istiyor ancak nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız kalıplaşmış sıradan günlerdense kendi tarzınıza ait bir özel alan arıyorsanız hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz. Aklınıza takılan tüm soruların yanıtını alırken Joy Tekne Organizasyon ile harika bir mavi turuna da doymak kendine verdiğiniz en güzel hediye olacak.

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Yat kiralama hizmetinde dilediğiniz bütün imkanları sunarak tamamen size ve sevdiklerinize ait bir dünyayı dilediğiniz gibi donatıp sizin için hazırlıyoruz.

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com