GEMİDE ŞİRKET ORGANİZASYONU

 

Gemide şirket organizasyonu son dönemde çok popüler olan seçenekler arasında yer alıyor. İş yemekleri konseptine yönelik gemi organizasyonları her firma için öncelikli olmaya başladı. Örneğin; seminer tarzı etkinliğe katılan ekibe özel belirli planlama ve kişi sayısı ile gemide düzenlenen yemeğe katılım sağlanıyor. Bu sayede hem iş verimliliği hem de psikolojik yönden destek sağlanmış oluyor. Gemi şirket organizasyonları günü birlik yemekli bir gezinti olabileceği gibi kurumsal şirketler için kısa süreli tatil avantajı da sunuyor. Türkiye çapında oldukça önemli lokasyonlarda bulunan gemiler, şirket organizasyonlarına öncülük ediyor.

Gemide Kurumsal Davetler

Kurumsal şirketlerin yıl içinde belirli planlamaya göre şirket yemeği verdiği bilinir. Ortak yemeğin amacı çalışanlar arasında iş diyalogları oluşması ve iş verimliliğini arttırmakla ilgilidir. Her şirket için bu durum geçerlidir. Tabii kurumsal yemekler konusuyla ilgili heyecanlı ve stresli arayışta başlamaktadır. Bu durumu stabil bir duruma çevirmek ve aynı zamanda her çeşit organizasyonun yapılabildiği uygun seçenekle örtüştürmek akıllıcadır. Bu yüzden gemide kurumsal davetler yapılması son dönemin en popüler seçeneği olurken aynı zamanda en uygun seçeneği şeklinde bilinmektedir.

Gemide yapılan şirket yemekleri beraberinde yıllık çalışma planları, ekip içi çalışmalarla ilgili yenilikler ve proje bazlı çalışmaların toplantı konusu olduğu bilinir. Tabii ki şirket çalışanlarına özel yemeğin toplantı konusu her zaman değişken olabilir ama genel olarak incelenince ortaya çıkan tablo budur.

Gemi Organizasyonları

Gemi organizasyonları deyince akla gelebilecek birçok durum vardır. Tek bir konuda incelenmeyen bu konu maddelerle açıklanmaktadır.

  • Kurumsal şirket yemekleri

  • Şirket çalışanlarına özel organizasyonlar yapılması

  • Kişilere özel kullanılabilmesi

  • Düğün, nişan gibi önemli günler için değerlendirilmesi

  • Tatil fırsatı sunan tur gezisi özelliği taşıması

Yukarıda sıralanan maddeler gemi organizasyonlarında çok sık talep gören seçeneklerdir. Tabii bahsi geçen organizasyonlar maddelerle sınırlı tutulmamaktadır. Çünkü gemi organizasyonları için konsept çeşitliliği oldukça geniştir. Bu sayede her ortam için uyum sağlayan bir alan olduğu bilinmektedir.

Gemide Şirket Yemeği

Gemide şirket yemeği birçok yönden popülerlik kazanmış olsa da şirket çalışanları için ayrı bir önem taşımaktadır. Şirket bütünlüğünün korunması ve verimliliğin artması sağlanırken bir yandan da çalışanlarınıza değer verdiğinizi gösterebileceğiniz bir adımdır. Tabii ki her şirket yemeği bu tarz şekilde algı görebilir. Fakat yer seçimi çok dikkat çekmektedir. Gemiye hiç binmemiş biri için gemideki yemeğe davet edilmiş olmak heyecan vericidir.

Şirket çalışanlarının tümünü kapsayan yemek için gemi organizasyonu seçmeniz daha mantıklıdır. Çünkü alan genişliği daha fazla olduğundan tüm çalışanlar için yer bulmak mümkündür. Bunun haricinde birçok yere göre fiyatı da uygundur. Maliyet tablosunu normal bir lokanta ile karşılaştırdığınızda ucuz bile bulmanız mümkündür. Toplantı kültürünü kapsayan yemekli ortamlar her açıdan beğeni toplamaktadır. Fakat fiyatları çok değişkendir. Bu yüzden yer araştırması yaparken seçici olunması gerekir.

Gemide Şirket Toplantıları

Şirketiniz ortalama 100 ekip çalışana sahip ise yemekli organizasyon düzenlemeyi planlıyorsanız kesinlikle tercihiniz gemi organizasyonu olmalıdır. Gemide şirket toplantıları son dönemin en uygun seçeneğidir. Sadece şirketler için değil belirli mesleğe sahip kişiler için ortak mekân şeklinde de değerlendirilebilir. Örneğin; elektrik mühendisi odasının tüm üyeleri gemide şirket toplantıları altında etkin faaliyetlerini yapabilir. Bu bir örnektir ama bunun gibi her mesleğe yönelik ve her şirket çalışmasını destekleyen rahat bir ortam gemi organizasyonları ile mümkün olmaktadır. Bu yüzden birçok yere nazaran daha çok talep görmektedir.

Geçmişte tur gezisi ya da tatil amaçlı değerlendirilen gemiler günümüzde birçok toplantının, akşam yemeklerinin, düğünlerin ve çeşitli faaliyetlerin genel alanı şeklinde değerlendirilmektedir. Bunun beraberinde fiyat açısından da birçok yere göre çok uygun oldukları bilinmektedir. her çeşit etkinliğin yapılabilmesini sağlayan konsept çeşitliliğin yanı sıra mükemmel atmosfer sunması ve hizmetlerin eksiksiz olması büyük beğeni toplamaktadır.

Faydalı Bağlantılar: 

İstanbul Boğazında Tekne Turu Organizasyonu
İstanbul Boğazı Yemekli Tekne Turu Organizasyonu

 

 

TEKNEDE ORGANİZASYON

Şuanda sitemizin hızlandırılmış sürümündesiniz.
Tam Sürüme Geç

Joy Tekne Organizasyon

Boğazın Ödüllü En İyi Tekne Organizasyon Firması, Teknede Düğün, Teknede Şirket Yemeği Wedding on the boat in istanbul

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy - Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 236 76 96

Gsm: 0555 616 96 96 | 0532 152 68 96

E-Mail: info@joytekneturu.com