+90 (212) 236 76 96
Göçek Yacht Charters

Joy Tekne Organizasyon

+90 (212) 236 76 96   |   0555 616 96 96   |   0532 152 68 96        

2023 YILBAŞI TEKNEDE PARTİ

2023 yılbaşı teknede parti uygun fiyat seçenekleri ile size muhteşem bir yılbaşı eğlencesi sunar. Kutlama için kaç kişinin geleceğine bağlı olarak tekne boyutları farklılık gösterir. Gezi teknesi, yat veya lüks yat gibi model seçenekleri mevcuttur. Aile arasında kutlamalar için 20 kişilik ya da şirket kutlamaları için 100 kişilik organizasyon için anlaşabilirsiniz.

Tekneye kaç kişinin geleceğini önceden liste olarak bildirmeniz yeterlidir. Yılbaşı menüsü alanında usta olan aşçılar tarafından yapılır. Dünya mutfakları ya da yerel mutfaklar gibi farklı seçenekler vardır. Bir menü seçtikten sonra içerisinde değişiklik yapabilirsiniz. Etkinlikten bir hafta kadar önce size özel hazırlanarak tadım yaptırılır. Bu şekilde her şeyi önceden onaylamış olursunuz. 2023 yılbaşı teknede parti kutlaması kalabalıktan uzak ve baş başa olmak isteyenler için idealdir.

 Bilgi ve Rezervasyon 

Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us.

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Bir mekana gittiğinizde sizden başka birçok insan olacağı için istediğiniz verimi alamayabilirsiniz. Teknede olan turlarda ise her şey size özel hazırlanır. Paket halinde satın alırsanız tekne süslemeleri, menü, içecekler, aktiviteler her şey siz tekneye gittiğinizde hazır olur. Alkollü ve alkolsüz içecek seçeneği vardır. Kutlamaya çocuklar gelecekse onlara özel menü ve içecekler sunulur. Yalnızca tekne kiralama yapmak istiyorsanız organizasyona ait her şey size ait olur.  Seçenekler sayesinde herkes bütçesine göre bir tura katılabilir. Sevdiklerinize sürpriz yapmak için özel olarak hazırlanmış davetiyeler gönderebilirsiniz.

Teknede Yılbaşı Özel

Özel aktiviteler ile teknede yılbaşı kutlamalarına boğaz turu eşliğinde katılabilirsiniz. Canlı müzik grubu, DJ performansı, dansöz gösterisi, fasıl ekibi gibi birçok seçenek içerisinden seçim yapabilirsiniz. 2023 yılbaşı teknede parti için yılbaşı yemeği sonrası gece bitene kadar eğlenmeye devam edebilirsiniz. Havai fişek gösterisi, drone çekimi gibi farklı seçenekler vardır. Sözleşme yapmadan önce hangi aktiviteleri satın alabileceğinizi görüşerek hayalinizdeki gibi bir kutlama düzenleyebilirsiniz. Organizatör ile anlaşırsanız profesyonel fotoğrafçı kiralayabilirsiniz. Gece boyunca video ve fotoğraf çekimleri devam eder. Müşteri dilerse dışarıdan kendisi de fotoğrafçı getirebilir. Bu durum menü için de geçerlidir.

Dilerseniz menüyü dışarıdan kendiniz getirerek yalnızca tekne kiralayabilirsiniz. 2023 yılbaşı teknede parti boğazın en güzel bölgelerine tur gerçekleştirir. Kış ayında toplanma teknenin salon bölümünde olur. Burada rahat etmek için pantolon, bluz takımı ya da dar kesim etekler tercih edebilirsiniz. Tekne hareket halindeyken hafif sallantı olacağı için yüksek ve uzun topuklu ayakkabı tercih etmemelisiniz. Kısa veya mantar topuklar daha uygundur. Özel ihtiyaçlar için salon bölümünden dışarı çıkabileceğiniz için yanınıza muhakkak kaban almalısınız. Tekne eğlencesine çocuklar katılacaksa teknede çocuklar için dikkatli olmalı ve tekneye bindikten sonra size açıklanan tekne kurallarına uymalısınız. Kurallara uyduktan sonra teknede hiçbir problem yaşanmadan eğlencenize devam edebilirsiniz. Tekneye biniş ve iniş saatleri önceden belirlenir ve planlı devam eder.

 Bilgi ve Rezervasyon 

Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us.

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Teknede Yılbaşı Şartları

Teknede yılbaşı kutlamak istiyorsanız tek yapmanız gereken tekneye kaç kişinin geleceğini ve olmasını istediğiniz aktivitelerin listesini vermektir. Fiyat önceden görüşüldüğü için sonradan sizin haberiniz olmadan ek masraf çıkarılma gibi durumlar yaşanmaz. 2023 yılbaşı teknede parti için ilk başta fotoğrafçı istemedikten sonra almaya karar verirseniz ücret daha sonra eklenir. Her yaşa uygun olan teknede yılbaşı partileri ile muhteşem deniz manzarası eşliğinde unutulmaz bir yılbaşı yaşayabilirsiniz. Arkadaş grubunuzla ya da ailenizle düzenleyebilirsiniz. İş yerleri de son yıllarda yılbaşı etkinliklerini en fazla tekne turları ile gerçekleştirirler. Her tarza hitap eden tekneler sayesinde unutulmaz bir gece yaşamış olarak ayrılırsınız.

Faydalı Bağlantılar:

2023 Teknede Yılbaşı Organizasyonu

 

TEKNEDE ORGANİZASYON

2024 İstanbul Yılbaşı Programları

İstanbul Teknede Yılbaşı Partisi 2024

2024 Istanbul New Year Programs

New Year’s Boat Organization

Teknede Yılbaşı Organizasyonu

2024 New Year’s Eve Part on the Boat

Teknede Yılbaşı Partisi 2024

Istanbul New Year Party on the Boat 2024

Teknede Evlenme Teklifi

İstanbul’da Yemekli Tekne Turu Organizasyonu

İstanbul Yılbaşı Tekne Kutlaması Nasıl Olur?

Teknede Kahvaltı Organizasyonu

İstanbul Boğazında Tekne Turu Organizasyonu

Evlenme Teklifi En Özgün Fikir Nedir?

Teknede Sünnet Düğünü

Teknede Nişan Organizasyonları

En İyi Evlenme Teklifi Nasıl Olur?

Yüzme Turu Organizasyonu

Tekne Turunda Yapılabilecekler

Yatta Süpriz Evlilik Teklifi Organizasyonu

İstanbul Gezi Teknesi

Teknede Kurumsal Şirket Organizasyonu

İstanbul Tekne Nişan Organizasyonu

Teknede Fasıl Organizasyonu

İstanbul’daki En İyi Tekne Organizasyonu

Gemide Şirket Organizasyonu

Kurumsal Şirketlere Özel Gemi Turu

Şirketler İçin Gemi Organizasyonu

2023 Teknede Yılbaşı Organizasyonu

2023 Yılbaşı Teknede Parti

2023 Yılbaşı Teknesi

Yılbaşı Tekne Organizasyonu İstanbul

İstanbul Boğazı’nda Yılbaşı Tekne Partisi

İstanbul Boğazı’nda Yılbaşı

Tekne Partisi

Yılbaşı Tekne Organizasyonu

İstanbul Boğazı’nda Yılbaşı Partisi

İstanbul Boğazı Parti Organizasyonu

2023 Yılbaşı Partisi

2023 Yılbaşı Partisi Organizasyonu

2023 Yılbaşı Teknesi

2023 New Year’s Eve on the Boat in Istanbul

2023 New Year’s Eve Boat in Istanbul

2023 New Year’s Day Party Details

2023 Party Organization

2023 New Year’s Day Party Details

Tekne Partisi Pahalı Mı?

İstanbul’da Teknede Organizasyon Nasıl Yapılır?

Tekne Organizasyonu Fiyatları

 

Hızlı Teklif Al