+90 (212) 236 76 96
Göçek Yacht Charters

Joy Tekne Organizasyon

+90 (212) 236 76 96   |   0555 616 96 96   |   0532 152 68 96        

2023 YILBAŞI PARTİSİ

Her insan özel anları farklı bir şekilde kutlamak ister. Anılarını tazelemek istediği zaman veya resimlere ve videolara baktığı zaman geçen günün hatırasını en iyi şekilde hatırlamak ister. Hafızalarınıza kazınacak olan 2023 yılbaşı partisi de tam olarak böyle bir atmosferi sağlayacak konseptte karşınıza çıkmış bulunuyor. Diğer adıyla tekne organizasyonu olarak bilinen bu konsept son dönemin en popüler gelişmelerinden biri olurken insanların düşük enerji modunu yükseltmeye ve tazelemeye yarayan en iyi aktivite diyebiliriz. konsept gereğince her şeyin birbiriyle uyumlu olduğu tekne turlarında alkollü ve alkolsüz içecekler, mezeler, cipsler, karışık yemek tabakları ve eğlence son sürat akışıyla sunuluyor.

Teklif almak ve bize ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz. 
Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

2023 yılbaşı partisi beraberinde hazırlık listesi bununla da kalmıyor. Güne özel hazırlık olması ve birçok kişinin katılabilmesi için en az 500 kişilik katılımcı olabilecek büyük tekneler hazırlanıyor. Sandalyelerden masalara kadar seçilen konsepte uygun süsleme yapılırken müziği ve eğlencesi bol bir sahne düzeni ve ekstra olarak oryantal eşliği de mevcut bulunuyor. Tabii konsepti daha da genişletebilmek ve daha büyük bir platform olmasını sağlamak tamamen katılımcıların elinde diyebiliriz. çünkü isteklerin sınırlı olmadığı bu seçenek yeni yılın çok iyi bir şekilde başlamasını sağlarken insanlara katkı sağlayacak mental enerjinizi de destekliyor. Genel olarak her organizasyon, katılımcılarına bu tarz hissiyatlar vermiş olsa da insanların en rahat davrandığı ortamlar partiler şeklinde biliniyor.

İstanbul Boğazı Yılbaşı Tekne Partisi

Eğlencesinin hız kesmeden devam ettiği ve tatmin edici bir şekilde sonlandırıldığı İstanbul boğazı yılbaşı tekne partisi rezervasyonlarının başladığı dönemde siz de kendiniz için yerinizi ayırtabilirsiniz. Yenilikçi bakış açısıyla oluşturulmuş olan konsept akustik bir gece yaşamanızı sağlarken daha önce hiç görmediğiniz ambiyansı da yaşatacak serüven sunuyor. Aklınızdan çıkarmakta zorlanacağınız ve her yıl daha fazlasını isteyeceğiniz partiler her yaştan kişiye hitap ederken genel olarak tek kriterinin minimum 2 kişilik olmasını öne çıkarıyor. Parti denilen ortamın birçok kişinin birlikte eğlenebildiği geniş alanlar, müzik ve dans olsa da tekne turuyla boğaz havasını almak ta bir başka eğlenceli tarafı oluyor. Bu bakımdan Türkiye’nin en özel ve en güzel partilerinin tekne turuyla mümkün olduğunu belirtmek gerekiyor.

2023 Yılbaşı

Her yıl olduğu gibi 2023 yılbaşı partileri de merak edilmeye devam etmektedir. Bu yılın sonunda ne giyineceğinizden tutun da nerede olmak istediğinize ve nasıl eğlenmek istediğinize kadar yepyeni bir yöntem sunan tekne turları özellikle genç nesil için en güvenli eğlence seçeneklerinden biridir. Uygun fiyat aralığı ile katılım sağlanması mümkün olup eşli veya grup halinde gitmenin mantıklı bulunduğu mekânlar şeklinde nitelendirilebiliyor. Partinin teknede yapılmasından dolayı ortam neredeyse cadde mekânlarından daha üst konumda yer tutuyor. Çünkü teknenin hareketlenmesi halinde tek bir yer değil boğazın birkaç manzarasını da görmüş oluyorsunuz. Soğuk havada bile mevcut sıcaklığınızı koruyacak ortam oluşturulurken konforunuz için her şeye özen gösteriliyor.

İstanbul Yılbaşı

İstanbul yılbaşı bakımından en özel yerlerden biri denilebilir. Yurt dışından ve yurt genelinden birçok insanın merak ettiği metropol şehir gerek konfor, gerek sunumlar ve en moda seçeneklerle popüler bir şehir olarak konumlandırılıyor. İstanbul’da yılbaşı partisine katılmak hem de bunu boğaz turuna çıkan bir tekne de yapabilmek fevkalade bir şey olurken insanın enerjisini yerine getirecek keyfi olanaklarda ön sırada tutuluyor. Bahsi geçen ortama siz de katılım sağlamak ve 2023 yılına mükemmel bir enerjiyle girmek için rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Teklif almak ve bize ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz. 
Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

 

TEKNEDE ORGANİZASYON

2024 İstanbul Yılbaşı Programları

İstanbul Teknede Yılbaşı Partisi 2024

2024 Istanbul New Year Programs

New Year’s Boat Organization

Teknede Yılbaşı Organizasyonu

2024 New Year’s Eve Part on the Boat

Teknede Yılbaşı Partisi 2024

Istanbul New Year Party on the Boat 2024

Teknede Evlenme Teklifi

İstanbul’da Yemekli Tekne Turu Organizasyonu

İstanbul Yılbaşı Tekne Kutlaması Nasıl Olur?

Teknede Kahvaltı Organizasyonu

İstanbul Boğazında Tekne Turu Organizasyonu

Evlenme Teklifi En Özgün Fikir Nedir?

Teknede Sünnet Düğünü

Teknede Nişan Organizasyonları

En İyi Evlenme Teklifi Nasıl Olur?

Yüzme Turu Organizasyonu

Tekne Turunda Yapılabilecekler

Yatta Süpriz Evlilik Teklifi Organizasyonu

İstanbul Gezi Teknesi

Teknede Kurumsal Şirket Organizasyonu

İstanbul Tekne Nişan Organizasyonu

Teknede Fasıl Organizasyonu

İstanbul’daki En İyi Tekne Organizasyonu

Gemide Şirket Organizasyonu

Kurumsal Şirketlere Özel Gemi Turu

Şirketler İçin Gemi Organizasyonu

2023 Teknede Yılbaşı Organizasyonu

2023 Yılbaşı Teknede Parti

2023 Yılbaşı Teknesi

Yılbaşı Tekne Organizasyonu İstanbul

İstanbul Boğazı’nda Yılbaşı Tekne Partisi

İstanbul Boğazı’nda Yılbaşı

Tekne Partisi

Yılbaşı Tekne Organizasyonu

İstanbul Boğazı’nda Yılbaşı Partisi

İstanbul Boğazı Parti Organizasyonu

2023 Yılbaşı Partisi

2023 Yılbaşı Partisi Organizasyonu

2023 Yılbaşı Teknesi

2023 New Year’s Eve on the Boat in Istanbul

2023 New Year’s Eve Boat in Istanbul

2023 New Year’s Day Party Details

2023 Party Organization

2023 New Year’s Day Party Details

Tekne Partisi Pahalı Mı?

İstanbul’da Teknede Organizasyon Nasıl Yapılır?

Tekne Organizasyonu Fiyatları

 

Hızlı Teklif Al