+90 (212) 236 76 96
Göçek Yacht Charters

Joy Tekne Organizasyon

+90 (212) 236 76 96   |   0555 616 96 96   |   0532 152 68 96        

2023 YILBAŞI TEKNESİ

2023 yılbaşı teknesi müşterilerin isteklerine bağlı olarak farklı ve eğlenceli aktiviteleri ile son yılların en çok tercih edilen yılbaşı kutlama yerlerinden biridir. Tekneye gelecek olan kişi sayısına göre gezi teknesi veya yat seçenekleri değerlendirilebilir. Organizatör ile görüşerek yılbaşı gecesi kaç kişinin tekneye geleceği ve hangi etkinliklerin olmasını istediğinizi liste halinde verdiğinizde sizin için en uygun tekne ve fiyat sunulur.

Bilgi ve Rezervasyon 

Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us.

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Tekne etkinliğinde DJ canlı müzik, canlı müzik grubu, fasıl ekibi gibi farklı seçenekleriniz vardır. Müşteriler yılbaşı gecesine özel sanatçı gelmesini talep edebilirler. Canlı müzik olsun istemiyorsanız arka planda sürekli çalacak şekilde şarkı listesi de verebilirsiniz. Etkinlik baştan sona sizin isteklerinize bağlı olarak şekillenir. 2023 yılbaşı teknesi alanında profesyonel bir organizatör ile görüştüğünüzde sorunsuz bir şekilde her şey tam vaktinde devam eder.

Ülkemizde yılbaşı gecesi insanlar sevdikleriyle bir arada olmak ve kutlamak ister. Birçok seçenek olduğu için de kararsız kalabiliriz. Gürültü ve kalabalıktan uzak olmak isterseniz boğazın muhteşem manzarası eşliğinde teknede gerçekleştirilen etkinlikler tam size göredir. Etkinlik devam ederken boğazın en güzel bölgelerine tur düzenlenir. Birbirinden lezzetli menü seçenekleri ile hem leziz bir akşam yemeği yer hem de muhteşem manzaraları izleyebilirsiniz. Menü seçeneklerinde dilerseniz değişiklik yapabilirsiniz. Etkinlikten bir hafta önce size özel hazırlanarak tadım gerçekleştirilir. Bu şekilde yemekleri deneyebilirsiniz.

Teknede Yılbaşı Davetiyesi

Yılbaşı etkinliğini tekne turu ile gerçekleştirmek isterseniz sevdikleriniz için davetiye hazırlayarak onlara sürpriz yapabilirsiniz. 2023 yılbaşı teknesi etkinliği için organizatör ile anlaşırsanız davetiyeniz de onlar tarafından hazırlanır. Davetiye üzerine etkinlik saatini ve yerini yazarak bu şekilde insanları haberdar edebilirsiniz. Tekne süslemeleri de eğer kabul ederseniz organizatör tarafından gerçekleştirilir. Paket halinde satın alabileceğiniz etkinlikler uygun fiyat seçenekleri ile sunulur. Yılbaşı partisinde nasıl giyinmeliyim derseniz kendinizi rahat hissedeceğiniz kıyafetler sizin için avantajlı olur. Tekne içerisinde akşam saatlerinde esinti olacağı için uçuşan etekler giymek rahat hareket etmenizi önleyebilir. Bu sebeple dar kesim etekler veya bluz ve pantolon takımı tercih edebilirsiniz.

2023 yılbaşı teknesi için ayakkabı olarak yüksek ve ince topukluları tercih etmemelisiniz. Kısa topuklu veya yumuşak tabanlı ayakkabılar tekne içerisinde rahat hareket etmenizi sağlar. Teknede bulunan salon sıcak olur fakat sigara içmek gibi durumlar için dışarı çıkmak durumunda olan misafirler muhakkak soğuktan korunmak için dikkatli giyinmeli ve kaban tercih etmelidir. Tekneye biniş ve kalkış saatleri önceden belirlenir. Bu sebeple nereden geleceğinize bağlı olarak trafiği göz önünde bulundurmanız önemlidir. Geç kalma gibi durumlarda tekne uzun süre beklemeyeceği için istenmeyen durumlar yaşanabilir. Misafirlerin hepsi geldiğinde tekne hareket eder ve böylece herkes bir arada eğlenmeye başlayabilir. Toplu halde bulunulması fotoğraf çekimi için de avantajlıdır.

Bilgi ve Rezervasyon 

Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us.

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Teknede Yılbaşı Etkinlikleri

Teknede yılbaşı kutlamak istediğinizde çocuklar da gelecekse tekne içerisinde dikkatli olmanız gerekir. 2023 yılbaşı teknesi uygun fiyat seçenekleri ile her yaşa uygun aktivitelere sahiptir. Misafirler tekneye binecekleri ve inecekleri zaman profesyonel personel yanlarında olur ve güvenlik için ikazda bulunurlar. Teknede herkes için can yeleği bulunur ve tüm misafirlere tur başlamadan önce gerekli bilgi verilir. Sevdiklerinizle birlikte unutulmaz bir yılbaşı akşamı yaşamak için tek yapmanız gereken organizatör ile iletişime geçmektir. Konsept dahilinde kutlama yapmak isterseniz tüm süslemeler ve diğer detaylar organizatör tarafından gerçekleştirilir. Tur boyunca profesyonel çalışanlar yanınızda olur ve her konuda size yardım etmek için hazır olurlar.

Faydalı Bağlantılar: 

2023 Teknede Yılbaşı Organizasyonu
2023 Yılbaşı Teknede Parti

 

TEKNEDE ORGANİZASYON

2024 İstanbul Yılbaşı Programları

İstanbul Teknede Yılbaşı Partisi 2024

2024 Istanbul New Year Programs

New Year’s Boat Organization

Teknede Yılbaşı Organizasyonu

2024 New Year’s Eve Part on the Boat

Teknede Yılbaşı Partisi 2024

Istanbul New Year Party on the Boat 2024

Teknede Evlenme Teklifi

İstanbul’da Yemekli Tekne Turu Organizasyonu

İstanbul Yılbaşı Tekne Kutlaması Nasıl Olur?

Teknede Kahvaltı Organizasyonu

İstanbul Boğazında Tekne Turu Organizasyonu

Evlenme Teklifi En Özgün Fikir Nedir?

Teknede Sünnet Düğünü

Teknede Nişan Organizasyonları

En İyi Evlenme Teklifi Nasıl Olur?

Yüzme Turu Organizasyonu

Tekne Turunda Yapılabilecekler

Yatta Süpriz Evlilik Teklifi Organizasyonu

İstanbul Gezi Teknesi

Teknede Kurumsal Şirket Organizasyonu

İstanbul Tekne Nişan Organizasyonu

Teknede Fasıl Organizasyonu

İstanbul’daki En İyi Tekne Organizasyonu

Gemide Şirket Organizasyonu

Kurumsal Şirketlere Özel Gemi Turu

Şirketler İçin Gemi Organizasyonu

2023 Teknede Yılbaşı Organizasyonu

2023 Yılbaşı Teknede Parti

2023 Yılbaşı Teknesi

Yılbaşı Tekne Organizasyonu İstanbul

İstanbul Boğazı’nda Yılbaşı Tekne Partisi

İstanbul Boğazı’nda Yılbaşı

Tekne Partisi

Yılbaşı Tekne Organizasyonu

İstanbul Boğazı’nda Yılbaşı Partisi

İstanbul Boğazı Parti Organizasyonu

2023 Yılbaşı Partisi

2023 Yılbaşı Partisi Organizasyonu

2023 Yılbaşı Teknesi

2023 New Year’s Eve on the Boat in Istanbul

2023 New Year’s Eve Boat in Istanbul

2023 New Year’s Day Party Details

2023 Party Organization

2023 New Year’s Day Party Details

Tekne Partisi Pahalı Mı?

İstanbul’da Teknede Organizasyon Nasıl Yapılır?

Tekne Organizasyonu Fiyatları

 

Hızlı Teklif Al