+90 (212) 236 76 96
Göçek Yacht Charters

Joy Tekne Organizasyon

+90 (212) 236 76 96   |   0555 616 96 96   |   0532 152 68 96        

2023 TEKNEDE YILBAŞI ORGANİZASYONU

2023  organizasyonu son yılların en popüler etkinliklerinden biridir. Yeni yılı sevdikleriyle farklı ve unutulmaz bir şekilde kutlamak isteyenler tekne etkinliklerini tercih ederler. Aileniz veya yakın arkadaşlarınızla boğazın muhteşem manzaraları eşliğinde yeni yıl partisi yapabilirsiniz. Etkinliğe gelecek olan kişi sayısına göre farklı tekne boyutları mevcuttur. Gezi teknesi veya yat seçenekleri ile 30 kişilik veya 200 kişilik tekneler farklılık gösterir. Yılbaşı ülkemizde kutlanan en özel gecelerden biridir ve insanlar özel bir kutlama ile yeni yılı selamlamak ister. Eğer kalabalık ve gürültülü ortamlara gitmek istemiyorsanız kimsenin sizi rahatsız etmeyeceği tekne turları sizin için en uygun seçenektir.

2023 teknede yılbaşı organizasyonu birçok özel aktivite ile tüm gece boyunca eğlencenin durmadığı bir organizasyon olur. Canlı müzik grubu, DJ performansları, canlı fasıl ekibi ve benzeri seçenekler vardır. Misafirlerin isteğine göre tüm etkinlik planlanır. Tekneye biniş saati ve iniş saati belli olduğu için gecikme gibi durumlar asla yaşanmaz. Teknelerde havanın durumuna göre açık alan, yarı kapalı ve kapalı alan mevcuttur. Özel olarak süslenmiş teras veya salonda toplanarak sevdiklerinizle birlikte unutulmaz bir yılbaşı akşamı yaşayabilirsiniz. Çeşitli menü seçenekleri ile yılbaşı menüsünü kendiniz belirleyebilirsiniz. Misafirlerin isteğine göre menülerde değişiklik yapılabilir. Kendiniz dışarıdan menü getirmek isterseniz de getirebilirsiniz. Tüm yemekler profesyonel kişiler tarafından hazırlanır.

Boğazda Teknede Yılbaşı

Tekne turu insanların kalabalıktan uzak bir şekilde istediği gibi eğlenmesini sağlayan organizasyonların başında gelir. 2023 teknede yılbaşı organizasyonu en çok ilgi gören seçeneklerden biridir. Alkollü veya alkolsüz içecek seçenekleri ile misafirlerin isteklerine bağlı olarak farklı etkinlikler düzenlenebilir. Size özel hazırlanan menüler ile muhteşem lezzette yiyecekleri tadarak tüm gece eğlenebilirsiniz. Organizasyon sırasında çocuk misafirler de olacaksa bunu önceden bildirdiğinizde çocuklar için de özel olarak hazırlanan içecekler sunulur. Organizatör ile etkinliğe kaç kişinin katılacağı ve yaş ortalamasını bildirdiğinizde tüm istekleriniz sizin için hazır olur. Yılbaşı etkinliği için tekne turunu tercih ettiğinizde başka alternatiflere göre ne kadar uygun fiyat seçeneklerine sahip olduğunu görürsünüz. 2023 teknede yılbaşı organizasyonu tekne boyutuna ve etkinliğin içerisinde gerçekleşecek aktivitelere göre farklılık gösterir. Havai fişek gösterisi, dansöz gösterisi ve benzeri etkinlik seçenekleri ile unutulmaz bir yılbaşı akşamı yaşayabilirsiniz. Eğlence başladıktan sonra boğazın en güzel manzarasına sahip olan bölgelerine tur ile ziyaret de başlar. Etkinlik devam ederken biri tekneden inmek isterse iskeleye yanaşarak kişiler indirilir ve tekne turuna devam eder. Nasıl bir tekne istediğinize bağlı olarak da fiyatlar değişir. Gezi teknesi veya lüks yat modellerden tercih edebilirsiniz. Etkinliğe dair hazırlıkları kendiniz yapmak isterseniz yalnızca tekne de kiralayabilirsiniz. Bu şekilde menü, aktiviteler kişinin kendisine ait olarak organizasyon düzenlenir.

Teknede Yılbaşı Çekimi

Yılbaşını teknede kutlamak isterseniz organizasyonun sağladığı profesyonel fotoğrafçı hizmetini alabilirsiniz. Eğlence devam ederken yüksek kalitede fotoğraflar gece boyunca çekilir ve etkinlik sonrası size teslim edilir. 2023 teknede yılbaşı organizasyonu için dilerseniz kendinizde dışarıdan fotoğrafçı getirebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte unutulmaz ve farklı bir etkinlik yapmak istiyorsanız tekne turları sizin için en avantajlı seçeneklerdir. İstanbul’un birçok bölgesinden tekneler kalkar ve eğlence tam belirlenen saatte başlar. Fiyat size özel belirlendiği için etkinlikte istediğiniz aktivitelere istinaden görüşerek en uygun bütçeyi belirleyebilirsiniz. Davetli listesini önceden hazırlamanız fiyatın belirlenmesinde önemli bir etkendir. Yılbaşı gecesi teknede hangi aktivitelerin olmasını istediğinizi de bildirdiğinizde en uygun seçenekler sunulur.

 

TEKNEDE ORGANİZASYON

2024 İstanbul Yılbaşı Programları

İstanbul Teknede Yılbaşı Partisi 2024

2024 Istanbul New Year Programs

New Year’s Boat Organization

Teknede Yılbaşı Organizasyonu

2024 New Year’s Eve Part on the Boat

Teknede Yılbaşı Partisi 2024

Istanbul New Year Party on the Boat 2024

Teknede Evlenme Teklifi

İstanbul’da Yemekli Tekne Turu Organizasyonu

İstanbul Yılbaşı Tekne Kutlaması Nasıl Olur?

Teknede Kahvaltı Organizasyonu

İstanbul Boğazında Tekne Turu Organizasyonu

Evlenme Teklifi En Özgün Fikir Nedir?

Teknede Sünnet Düğünü

Teknede Nişan Organizasyonları

En İyi Evlenme Teklifi Nasıl Olur?

Yüzme Turu Organizasyonu

Tekne Turunda Yapılabilecekler

Yatta Süpriz Evlilik Teklifi Organizasyonu

İstanbul Gezi Teknesi

Teknede Kurumsal Şirket Organizasyonu

İstanbul Tekne Nişan Organizasyonu

Teknede Fasıl Organizasyonu

İstanbul’daki En İyi Tekne Organizasyonu

Gemide Şirket Organizasyonu

Kurumsal Şirketlere Özel Gemi Turu

Şirketler İçin Gemi Organizasyonu

2023 Teknede Yılbaşı Organizasyonu

2023 Yılbaşı Teknede Parti

2023 Yılbaşı Teknesi

Yılbaşı Tekne Organizasyonu İstanbul

İstanbul Boğazı’nda Yılbaşı Tekne Partisi

İstanbul Boğazı’nda Yılbaşı

Tekne Partisi

Yılbaşı Tekne Organizasyonu

İstanbul Boğazı’nda Yılbaşı Partisi

İstanbul Boğazı Parti Organizasyonu

2023 Yılbaşı Partisi

2023 Yılbaşı Partisi Organizasyonu

2023 Yılbaşı Teknesi

2023 New Year’s Eve on the Boat in Istanbul

2023 New Year’s Eve Boat in Istanbul

2023 New Year’s Day Party Details

2023 Party Organization

2023 New Year’s Day Party Details

Tekne Partisi Pahalı Mı?

İstanbul’da Teknede Organizasyon Nasıl Yapılır?

Tekne Organizasyonu Fiyatları

 

Hızlı Teklif Al