+90 (212) 236 76 96
Göçek Yacht Charters

Joy Tekne Organizasyon

+90 (212) 236 76 96   |   0555 616 96 96   |   0532 152 68 96        

2023 TEKNEDE İFTAR YEMEĞİ FİYATLARI

BOĞAZIN ÖDÜLLÜ FİRMASINDAN,
HERGÜN KESİN KALKIŞLI TEKNEDE İFTAR YEMEĞİ
Bilgi ve Rezervason 0543 627 07 78 - 0543 627 07 79

TEKNE KALKIŞ YERİ:
KABATAŞ 19:00 (KABATAŞ DENTUR İSKELESİ )
ÜSKÜDAR 19:10 (DENTUR İSKELESİ)
BİTİŞ ÜSKÜDAR 22:15 KABATAŞ 22:30

Program içeriği
Canlı Müzik Fasıl Ekibi,
Sema Gösterisi,
Boğaz Gezisi
Kişi başı iftar menüsü,
Sınırsız Çay ve Meşrubat

Misafirlerimiz için teknede extra olarak Osmanlı Macunu ve Pamuk Şeker Hizmeti verilmektedir.

 Bilgi ve Rezervason 0543 627 07 78 - 0543 627 07 79

 Bilgi ve Rezervason 

Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us.

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

 

Teknede iftar kalkış saatleri

Joy Tekne Organizasyon ile iftar organizasyonunda Kabataş’tan ilk kalkış 18:45 itibariyle yapılıyor. Petrol Ofisi’nin hemen arkasında Kızkulesi İskelesi’nden yapılan kalkıştan sonraki durak ise Üsküdar Marmaray Giriş Kapısı’nın Karşısı’ndaki Şehir Hatları Vapur İskelesi. Böylece 19:00 itibariyle Anadolu Yakası’ndaki konuklarımızı da alıyor ve devam ediyoruz. 

Teknede iftar menüsü

İftariye tabağı

  • Ekmek ve Pide Çeşitleri - Kaşar Peyniri, Siyah zeytin, Misket beyaz Peynir, Çilek Reçeli, kuru kayısı, hurma, Tereyağı, Çokokrem, domates ve salatalık.

Günün çorbası (Güne Göre Değişmektedir.)

  • Süzme Mercimek çorbası veya Kremalı Domates Çorbası

Ara sıcak

  • Peynirli Sigara böreği

Zeytinyağlılar

  • Zeytinyağlı Yaprak sarma

Ana yemek (Güne Göre değişmektedir.)

  • Et sote yanında yanında Prinç pilavı ve garnitür 
    veya
  • Kasap Köfte Baharatlı Tavuk ızgara Yanında Prinç pilacı ve ganitür

Salatalar

  • Kişi Başı Mevsim salatası ve üzerine haşlanmış mısır

Meyve ve tatlılar

  • Mevsim meyvesi ve Baklava

İçecekler

  • Su, sınırsız çay, kola, fanta, meyve suları ve soda

 

Türk İslam âlemiyle bütünleşen bir zaman dilimi Ramazan ayıdır. Nasıl ki yabancıların mevcut halde bulunan özel zamanları varsa Türk halkı tarafından benimsenen özel zamanlarda vardır. Bu zamanlar arasında en önemlisi sayılan Ramazan ayı giderek daha özel konseptlerle kutlanmaktadır. İftar yemeği her oruçlu açısından günün en güzel saati demektir. Bedenin aç kalmasından ziyade varlık ile yokluğu birbirinden ayırt ettirebilen bu durum genel bakımdan seçkin organizasyon şeklini açığa çıkartır. Araştırılan başlıca konu ise 2023 teknede iftar yemeği fiyatları şeklinde öne çıkmaktadır. Teknede iftar yemeği organizasyonuna tek başınıza veya eşinizle, ailenizle ya da arkadaşlarınızla katılım gerçekleştirebilirsiniz. Tabii fiyat konusu da buna göre değerlendirilmektedir. Çünkü tekne konseptlerinde yapılan bütünsel çalışmaların tamamı katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.

Bilgi ve rezervasyon İçin:

Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us:

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

 

İftar Yemeği Fiyatlandırma

İftar yemeği fiyatlandırma tablosunda kişi katılım sayısı ilk sırada gelen bir konu olarak belirtilmesine rağmen farklı detaylarında fiyatı etkilediği bilinmektedir. Örnek vermek gerekirse; iftar sofralarının kurulumunda konulan ikramlar, içecekler ve iftar öncesi ve sonrası günün anlamına ayrı önem katan etkinlikler de fiyatları etkilemektedir. Bildiğiniz üzere enflasyon artışı yaşanması ile artış gösteren her fiyat tablosu kişilerin kıyaslayıp karşılaştırdığı konulardır. Ancak birçok iftar konsepti ve mekanlarına göre tekne organizasyonunu seçmek 2023 yılı açısından en trend ve en mantıklı seçim olarak gösterilebilir.

Teknede İftar Daveti

Teknede iftar organizasyonları son yıllar içinde daha önemli bir konsept haline dönüşmüştür. Tabii ki tekne organizasyonları içinde birçok seçenek vardır. Ancak her duruma yatkınlık sağlaması ve bütçeye uygun olması nedeniyle teknede iftar daveti yapmanın Ramazan ayında çok mantıklı olduğunu belirtmeliyiz. Henüz etkilerini yeni atlatabildiğimiz sağlık sorunları açık havalı ortamların daha çok önem kazanmasını sağlamıştır. Bu açıdan güvenlidir. Ayrıca kişi katılım sayısı ve davetliler belirlendiğinde tekneye yabancı kişiler giremeyeceği için kişisel güvenliğin sağlanmasına da vesile olmaktadır. Yemek seçenekleri oldukça güzel olup her insanın damak zevkine uygun olan mevsimsel seçeneklerle tamamlanır. Uyumlu bir sofra düzeninin yanı sıra ikramlar ve Ramazana özel ekstra organizasyon parçaları da fiyata dâhil durumlar arasında yer almaktadır.

Teknede İftar Yemekleri Kaç Kişilik?

Tekne organizasyonunun Ramazan öncesi yapılan rezervasyonlarla dolmaya başlaması beraberinde pek çok soru da araştırılan konular arasında yer almaktadır. bu konular arasında teknede iftar yemekleri kaç kişilik sorgulaması öne çıkanlardandır. Öncelikle kişi sayısına göre tekne boyutları ayrılmaktadır. Organizasyon firmasının belirlediği kişi kapasitesine göre 100 kişilikten başlayan tekneler 750 kişilik konseptlere kadar ulaşmaktadır. Geniş kişi kapasiteli tekneler kişi sayısına uygun bir biçimde düzenlenebilmektedir. Bu yüzden içiniz rahat olmalıdır. Tabii bu kişi sayısından hariç çalışan personel sayısı da hesaba katılmaktadır. Daha net ifade ile çok geniş bir tekne kapasitesinin olduğunu söylemek mümkündür. Üstelik yine de kalabalık bir ortamı hissetmek yerine ferah bir alanda bulunduğunuzu hissedeceğinizi söyleyebiliriz.

Teknede İftar Organizasyonu

Teknede iftar organizasyonu rezervasyon eşliğinde ve kişi sayılarının belirlenmesiyle yapılması mümkün olan konseptlerdendir. Farklı bir Ramazan akşamı geçirmek isteyenler için son derece mükemmel diyeceğimiz bu organizasyonlar içinde pek çok detaya önem verildiği görülmektedir. Araştırdığınız veya görsellerine baktığınız zaman bile bu farkı görüp hissetmeniz mümkündür. Fiyatları uygun olan teknede iftar yemeklerinin, tatları da bir o kadar güzeldir. Çocuklu aileler açısından uygun yemek seçenekleri son derece önemsenmektedir. Ayrıca uygun ortam düzeni ve ekstra isteğe bağlı seçeneklerin oluşması organizasyon eşliğinde mümkün olmaktadır.

Bilgi ve rezervasyon İçin:

Hızlı Teklif AlWhatsapp'dan Yazın

You can use the links below to get a quote and contact us:

Get Quick QuoteWrite on WhatsApp

Faydalı Bağlantılar:

Teknede İftar Organizasyonu
Teknede İftar
Teknede İftar Yorumları
Teknede İftar Sık Sorulan Sorular

 

Hızlı Teklif Al