+90 (212) 236 76 96
Göçek Yacht Charters

Joy Tekne Organizasyon

+90 (212) 236 76 96   |   0555 616 96 96   |   0532 152 68 96        

2022 TEKNEDE İFTAR FİYATLARI

2022 teknede iftar fiyatları Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte en sık araştırılan konulardan biri haline gelmiştir. Pek çok kişi, sevdikleri ile birlikte, keyifli bir iftar yemeği yemek için bu tür organizasyonları tercih etmektedir. Sadece kişiler değil, pek çok şirkette kuvvetli bir kurum ilişkisi için, Ramazan ayını değerlendirmek adına bu türden aktiviteler düzenlemektedir.

Teknede İftar Ne Kadar?

Teknede iftar ne kadar? sorusunun net bir biçimde yanıtlandırılabilmesi için, öncelikli olarak organizasyonun içeriğinde hangi hizmetlerin yer alacağı belirlenmelidir. Çünkü tüm organizasyonlar için geçerli olan kural, teknede iftar organizasyonu söz konusu olunca da geçerliliğini korumaktadır. Oldukça düşük bütçelerle de iftar organizasyonları yapılabilmektedir. Ancak yemek çeşitliliği, kalite ve lüks olarak kabul gören ekstra kalemler ne kadar artarsa, maliyette o kadar yükselir.

İftar organizasyonları, kişilerin bir araya gelerek, oruçlarını açtıkları ardından da keyifli bir gece geçirdikleri aktiviteler arasında yer almaktadır. Tüm gün boyunca oruç tutulması sebebiyle, iftar menüleri içerisinde hafif yemekler yer almaktadır. Fix menü olarak ifade edilen iftar organizasyonları en düşük maliyetli olanlardır. Bu tür organizasyonlar için, etkinlik öncesinde her katılımcı ne tür bir menü istiyorsa 2 ve 3 adet çeşit içerinden seçim yapar. Her katılımcı kendi menüsünün ödemesini kendisi gerçekleştirir. İftar yemeği yeni, çay ve kahve servisinin ardından, etkinlik sona erer katılımcılar tekneden ayrılır. Bu türden organizasyonların fiyat aralıkları, organizasyon türüne göre bir hayli düşüktür. Kişi başı ortalama maliyet yine tur şirketine bağlı olarak minimum tutarlarla şekillenmektedir.

Kurumsal şirket iftarları için ise, durum biraz daha değişkendir. Organizasyonun tüm sorumluluğu üstlenen taraf şirktin kendisidir. Tüm maliyet şirket bütçesinden ödenir. Bu nedenle katılımcılara 2 alternatifli menüler sunulur. Belirlenen bir ekstra varsa bunların ödemeleri de yine şirket tarafından üstlenilmektedir. Şirketler genellikle, iftar yemeği ardından tekne turu, fasıl ve katıcıların transferlerini de etkinlik kapsamı içerisinde talep etmektedir. Dolayısıyla şirketler tarafından tertiplenen teknede iftar organizasyonları çok daha yüksek maliyetlidir.

Teknede İftar Turuna En Az Kaç Kişi Katılabiliriz?

Katılımcıların farklı bir organizasyon türü olması nedeniyle yanıt aradıkları sorulardan biri de, Teknede iftar turuna en az kaç kişi katılabiliriz? Sorusudur. Bu soruya verilebilecek keskin bir yanıt bulunmamaktadır. Organizasyon şirketleri, üst segment müşteriler tarafından tercih edilen özel yat iftar organizasyonları dışında, genel teknede iftar yemeklerini farklı grupların katılımına açarak toplu bir etkinlik düzenleyebilir. Dolayısıyla, organizasyona dilerseniz tek başınıza da katılım sağlamanız mümkündür. ancak iftar yemekleri, toplu yapılan ve kişi sayısı ne kadar çok olursa o kadar keyif alınan organizasyonlar arasında yer almaktadır. Dolayısıyla, teknede iftar yemeğine en az bir arkadaşınızla katılım sağlamanız önerilmektedir. Bu sayede, iftar boyunca kendinizi yalnız hissetmeden keyifli bir anı yaratabilmeniz de mümkün olur.

Teknede İftar Eğlenceli Mi?

Teknede yapılan iftar etkinlikleri, birlik ve beraberlik açısından son derece etkilidir. Dolayısıyla Teknede iftar eğlenceli mi? sorusuna evet şeklinde yanıt verilebilir. Pek çok yat kiralama şirketi, iftar yemeği ardından, fasıl, tasavvuf müzik dinletisi ve semazen gösterisi gibi ek hizmetleri de belli tutarlar karşılığında sunmaktadır. Bu sayede çok daha keyifli bir hal alan iftar organizasyonu, unutulmaz bir anı haline dönüşebilmektedir.

Boğazda yapılan tekne turalarının da iftar organizasyonu kapsamına dâhil edilebilmesi mümkündür. bu tarz bir seçim yaptığınız takdirde, daha kapsamlı ve özel bir organizasyona katılım sağlayacağınız için alacağınız keyif de artacaktır.

Faydalı Bağlantılar: 

2022 Tekne İftar Yemeği Fiyatları
Boğazda Teknede İftar Yemeği

 

Hızlı Teklif Al