+90 (212) 236 76 96
Göçek Yacht Charters

Joy Tekne Organizasyon

+90 (212) 236 76 96   |   0555 616 96 96   |   0532 152 68 96        

2022 TEKNE İFTAR YEMEĞİ FİYATLARI

 

2022 tekne iftar yemeği fiyatları bu yıl için, teknede gerçekleştirilen iftar yemeklerinin maliyetini ifade etmektedir. Yıl yeniden belirlenen tekne iftar yemeği fiyatları, bu yıl da, içerikte yer alan değişkenlere bağlı olarak şekillenmektedir. Menü kapsamında yer alan yemeklerin içeriği, yemek sonrasında katılımcıların eğlenmesi için dâhil edilen fasıl ve ya tekne turu gibi etkinlikler fiyat üzerinde belirleyici olmaktadır. Yatta gerçekleştirilen tüm etkinliklerde olduğu gibi, iftar organizasyonları da tam anlamıyla kişilerin taleplerine bağlı olarak kolaylıkla şekillenebilmektedir. Bu yönü ile her bütçeye Uygun iftar organizasyonu yapılabileceğini söylemek mümkündür. organizasyon kapsamına ne kadar çok ekstra kalem dahil ediliyorsa, fiyatlar o derece yukarı yönlü olarak değişecektir.

İftar Menüsü Fiyatları 2022

Teknede gerçekleştirilen iftar yemekleri menüleri, yemeğe katılan kişilerin tercihlerine bağlı olarak şekillenmektedir. Tekne organizasyonlarında, standart bir lokantada ya da restoranda gerçekleştirilen iftarlar gibi, hazır ana yemekler ve diğer tüketim gıdalarından ziyade, organizasyon öncesinde belirlenen menülere dayandırılmaktadır.

İftar yemeğinin organizasyonunu üstlenen kişi, etkinlik günü öncesinde menüler hakkında bilgi sahibi olur ve katılımcılarla bu durumu paylaşır. Katılımcılar damak tatlarına göre bir menü seçebilir. İftar yemeklerinde protein odaklı gıda olarak tüketilen et grupları kırmızı et ve ya tavuktur. Balık ramazanda sıklıkla tercih edilen

İftar organizasyonlarında sunulan menüler içerisinde salatalar, tatlılar, içecekler ve meyve servisleri de yer almaktadır. Teknede gerçekleştirilen standart organizasyonlarda yer alan alkollü içecekler, teknede düzenlenen iftar yemeklerinde kesinlikle servis edilmemektedir.

Menü fiyatları, tercihlere bağlı olarak şekillenir. Kırmızı et içeriğine sahip olan iftar menülerinde, fiyat aralıkları daha yüksek olurken, beyaz et tercihlerinde fiyatlar daha ekonomik olabilmektedir. Ayrıca yemekte yer alan diğer değişkenler de fiyat üzerinde belirleyicidir. Bu anlamda, iftar menüsü fiyatları 2022 konusunda net bir veri paylaşımında bulunabilmek mümkün değildir.

Konuya ilişkin net fiyatlara ulaşabilmek için, ilk olarak kaç kişilik bir tekne iftar organizasyonu planlanacağına karar verilmelidir. Kişi sayısına bağlı olarak, menü fiyatları da değişkenlik gösterebilmekte, kişi sayısı arttıkça grup indirimi söz konusu olabilmektedir. Ardından organizasyon için ne tür bir tekne seçileceği ve hangi tekne kiralama şirketi ile çalışılacağına karar verilmelidir. Tekne kirama şirketlerinin fiyat politikaları, etkinliğin toplam maliyetini de değiştirir. Katılımcıların ne tür içeriklere sahip menüler seçeceği de, net fiyatın ortaya konabilmesinde en önemli konulardan biridir.

Teknede İftar Turları

Teknede iftar yemeği kapsamında, farklı etkinlikler de yapılabilmektedir. Katılımcıların taleplerine bağlı olarak şekillenen bu etkinlikler, etkinliğin toplam maliyetini de belirleyen konular arasında yer almaktadır.

Ekstra olarak da ifade edilen bu etkinliklerin başında fasıl gelir. İftar yemeğinin yenmesinin ardından, katılımcıları eğlendirmek ve unutulmaz bir iftar organizasyonu yaşatmak adına, profesyonel müzisyenler tarafından fasıl türü müzik performansı sergilenebilmektedir. Kanun, ut ve türevi Türk musikisine ait olan geleneksel müzik aletleri ile eski Türk müziğinin nadide eserleri yorumlanır. Ayrıca, yine yemeğin ardından, talebe bağlı olarak tasavvufi müzikler ve ya ilahiler de söylenebilir. Bu etkinlikler ama Ramazan ayının uhrevi yanını ortaya çıkarabilmek ve tam anlamıyla o huzurlu dini ambiyansı yakalamaktır.

İftar sonrasında yapılan en yaygın etkinliklerden biri de, teknede iftar turları olmaktadır. Özellikle bu yıl bahar aylarına denk gelen Ramazan bu türden etkinliklerin yapılabilmesi için de son derece elverişli olacaktır. iftar yemeğinin ardından gerçekleştirilen boğaz turu ile, katılımcıların deniz havası alması da mümkün olur. taleplere bağlı olarak teknede boğaz turu esnasında yine, Ramazan ruhunu yansıtan müzik dinletileri de sergilenebilmektedir.

Faydalı Bağlantılar:

Teknede İftar Organizasyonu
Teknede İftar Menüsü Fiyatları
Teknede İftar
Teknede İftar Yorumları

 

 

Hızlı Teklif Al